Les den offisielle beskrivelsen

2

Uansett hva dine interesser og ambisjoner, kan vi tilby et spennende utvalg av mote kurs i vår egen avdeling, undervist av spesialiserte mote fagfolk.

Våre utmerkede forbindelser med høyere utdanning mote og tekstiler kurs i London-området betyr at vi kan hjelpe deg med å forberede en vellykket mote kurs program.

Mange av våre studenter har kommet inn på høyere utdanning, med hell satt opp små bedrifter, eller gått på å arbeide innenfor moteindustrien. Vi har et rykte for høy standard på arbeid produsert, og inngang til våre kurs er ofte konkurransedyktig.

Vi faller for nybegynnere gjennom til den svært erfarne, med formål å være så fleksible som mulig for å møte individuelle behov. Aksept på alle våre mote kurs er av individuell samtale. Der det er hensiktsmessig vil du bli bedt om å ta eksempler på arbeidet ditt. I intervjuet kan vi bygge et personlig studium tar hensyn til dine eksisterende ferdigheter og tilgjengelig tid.

Kursoversikt

Den spennende nye kurset er utformet for å gi studentene grunnleggende ferdigheter og kunnskaper til å gå inn i verden av mote markedsføring, lage en mote portefølje og få erfaring på områder som: Styling, Fashion Casting & Trends, Visual Merchandising og Fashion Promotion. Studenter som fullfører dette kurset kan utvikle seg til universitetets kurs i Fashion Marketing, Styling, Fotografi eller forretninger eller sysselsetting i industrien. Kurset omfatter bedriftens aktiviteter for å forberede dem for arbeid i moteindustrien. Turene inkluderer besøk til Tate Modern / Britain, Somerset House, Textile Museum og for å møte mote fagfolk på Pure Fashion London hendelsen.

Dette er en grundig ett års studium som fokuserer på Fashion Promotion og Styling, som fører til et nasjonalt anerkjent kvalifikasjon.

Gjennom kurset vil du dekke Fashion Promotion, Visual Merchandising, Fashion Imagery, markedsføring, reklame, History of Fashion, mote illustrasjon, Styling, Photoshop, Portfolio bygning, siste store prosjektet og Karriere råd og veiledning. Du vil også bli forventet å fullføre en arbeidspraksis som en del av kurset. Vi har høye forventninger til alle våre studenter; leksjoner og workshops er ført med en kreativ tilnærming til å bygge dine ferdigheter innenfor hvert fag.

Studenter som passerer med høye karakterer har mulighet til å gå videre på noen av de mest konkurransedyktige mote grader. Masse støtte er gitt i å utvikle din portefølje, forbereder deg for intervjuer og SO søknadsprosessen. Vi har gode forbindelser med ledende universiteter, inkludert UAL - London College of Fashion. Alle studenter kompilere en A3 portefølje for universitet eller industri intervju, utstillingsvindu en rekke av sine ferdigheter.

Hva bakgrunn og kvalifikasjoner trenger du å bli med? (Inntakskrav)

Du trenger 5 GCSEs, inkludert engelsk og matematikk på karakterer AC eller en tilsvarende BTEC L2 (Merit / Distinction).

Det er en fordel om du tidligere har studert et design eller media basert emnet på GCSE / L2, trenger vi også vurdere søknader fra studenter som ikke har studert et design eller media faget før, som kan vise at de er opptatt av mote og er villig til å forplikte seg til å lære nye ferdigheter.

Dine skissebøker / porteføljer vil bli vurdert ved intervju eller hvis du ikke har noen formell design bakgrunn vil vi sette deg en liten skriftlig og / eller design basert oppgave å fullføre.

Hva gjør selvfølgelig føre til?

Gjennomføring av kurset fører til flertallet av studenter i universitets steder på mote relaterte emner som: Fashion Promotion og kommunikasjon, Fashion Styling, Creative Direction, mote illustrasjon, Fashion Business & PR etc. Noen studenter velger å søke arbeid direkte i moteindustrien.

Hvor vil jeg studere?

Beliggende på vår Hortensia Road side i Chelsea, er vi en ideell beliggenhet innen gangavstand fra noen av de beste museer og gallerier i London.

Hva er de anlegg og utstyr ut?

Designstudioer med tilgang til symaskiner, en rekke spesial mote utstyr og IKT suite for Photoshop klasser.

Hvor mye trenger jeg å studere utenfor klassen?

Du må jobbe så mye som mulig utenfor klassen tid til å utvikle din kurs og portefølje.

Våre studenter er fullt ut forpliktet til å utvikle sine mote ferdigheter og fremgang på noen av de mest konkurransedyktige kurs på universitetsnivå. Vi forventer studentene å være punktlig og har full deltakelse.

Hvordan er kurset vurderes?

Ditt arbeid vil bli vurdert ved slutten av hvert prosjekt; du får jevnlig tilbakemelding på din fremgang i klassen, så vel som i individuell- og gruppe tutorials gjennom de tre begrepene.

Er noen av kursmateriell på linje?

ressurser Moodle

Hvilke bøker og utstyr trenger jeg?

Kunst materialer, papir, pads, portefølje senere i kurset, tilgang til et kamera (digital / eller DSLR) En utstyrsliste vil bli gitt etter søknad.

Hva annet trenger jeg å kjøpe? / Hva ekstra kostnader finnes det?

Alle studenter er forventet å levere alle sine egne materialer som sakser, linjaler, kniv og lim etc. Studentene trenger også å kjøpe sine egne skissebøker og investere i en kvalitet A3-portefølje.

Vi anbefaler elevene lese dagens mote / design magasiner og bøker knyttet til alle aspekter av mote å opprettholde bevissthet om aktuelle trender. Spesifikke bøker for hver enhet vil bli anbefalt gjennom hele kurset.

Hva trenger jeg å ta med til intervju?

Dine skissebøker / porteføljer vil bli vurdert ved intervju eller hvis du ikke har noen formell design bakgrunn vil vi sette deg en liten skriftlig og / eller design basert oppgave å fullføre og ta med til intervjuet. Du vil også trenge bevis for ID og dine siste eksamensbevis / spådd karakterer.

  • Campus: Chelsea Centre
  • Times: Man-Ons 10:00 til 16:00
Program undervist i:
Engelsk

Se 130 flere kurs fra Kensington and Chelsea College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
35 uker
Heltid studier
Pris
8,500 GBP
19 Plus £ 5421; Non-EU Fee £ 8500
Deadline
Etter sted
Etter dato