Les den offisielle beskrivelsen

Stiftelsen Diploma in Art & Design Kurset har tre faser. Den opererer på nivå 3 i de to første og beveger seg deretter til nivå fire i den siste fasen. Det forbereder studentene til å fungere godt på lavere grad, og studier har vist at de som utfører et Grunnkurs før universitetet er mer vellykket. Det er en mappe forberedende kurs, anbefalt av topp universiteter, og er en anerkjent og verdsatt rute for Art & Design studenter i alle områder. Den Utforsk Stage introduserer ulike fagområder som for eksempel grafikk, Tekstiler, 3D Design, Grafikk, Kunst og Photography. Vi oppfordrer alle studenter til å prøve forskjellige ting og finne ut gjennom praktisk erfaring hva som er å foretrekke. The Pathway Stage kan du spesialisere seg i ett eller to områder som du liker mest, og til slutt den bekreftende Stage, utvikler dine egne ideer for en siste store prosjekt, arbeider mer selvstendig og ha ansvar for strukturering og produksjon av arbeidet.

FAD Programmet omfatter en rekke turer og arrangementer som er integrert i programmet. Kurset er involvert med live-forestillinger på The New Art Gallery Walsall. Studentene oppfordres til å gjøre bruk av dette forholdet i sitt arbeid. Private studie er nødvendig og kurset gir muligheter for å få ytterligere kvalifikasjoner i Functional Skills engelsk, matte og eller IKT.

Vær oppmerksom på - Dette kurset er for studenter med IELTS 5.0 (eller tilsvarende) Alle kurs avgifter betales per år

Ethvert tilbud fra Walsall College er underlagt de faglige kvalifikasjoner du har gitt. Hvis dette kan endres kan du bli trukket fra programmet.

OPPTAKSKRAV

Du må ha minimum nivå B1 av Common European Framework of Reference for språk (CEFR) English kvalifisering for å søke om studentvisum. Å studere et nivå 3 kvalifisering du vil trenge en IELTS score på 5,0 (eller tilsvarende) og kvalifikasjoner på følgende nivåer for eksempel • India - Higher Secondary (12 Grade) • Midt-Østen - Secondary Diploma (Tawjihiyah) • Kina / Hong Kong - Senior Secondary School Certificate • Afrika - vestafrikanske Senior School Certificate.

Du vil bli bedt om å delta i en innledende vurdering for å sikre at kurset og nivå av studien er egnet til din evne.

PROGRESSION

Studenter som tar BTEC Utvidet Diploma in Art and Design og Diploma in Foundation Studier har kommet bort på et bredt spekter av universitetet kurs, inkludert; Arkitektur, Product Design, Kunst, animasjon, mote og tekstiler, Konstruerte Tekstiler

Kursavgift

£ 5000 per år

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurs fra Walsall College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Jan. 2020
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
5,000 GBP
per år
Deadline
Etter sted
Etter dato