Read the Official Description

BTEC Nivå 3 Diploma i IT

For alle som ser sin framtidige karriere innen IT eller beregne Nivå 3 Diploma i IT er et utmerket utgangspunkt. Den dekker et bredt spekter av emner for de som har en bestemt karriere vei i IT allerede kartlagt, samt de som ikke er sikker på hvilken spesialfeltet å følge. Mange av våre studenter fremgang på HNDs eller utvidet grad kurs på gode universiteter inkludert Westminster, Birmingham og Kingston, og hvert år noen studenter oppnå stipend og bursaries. De studerer en rekke HNDs og grader inkludert Business og IT, nettverk og sikkerhet, selv om mange studie Computing mens bestemme på deres spesialfeltet. I det andre året av kurset, mange studenter har også mulighet til å overføre til det siste året av den utvidede diplom.

Den BTEC Kurset er veldig praktisk med mange muligheter til å iverksette teorien om at du lærer. Det er ingen eksterne eksamener som det er kurs-arbeid basert, noe som betyr at du har en veldig klar forståelse av din fremgang gjennom hele kurset, for å hjelpe deg med å planlegge og oppnå dine neste trinnene. Undervist av fag spesialister, med kommersiell erfaring, hovedelementene i kurset dekke hardware, nettverk, programmering, grafikk og webutvikling.

Kursinnhold

Blande sammen en blanding av teoretiske og praktiske emner på et godt utrustet miljø, dekker kurset et bredt spekter av databehandling emner for å tillate deg å oppleve den fulle bredden i verden av databehandling, hjelpe deg å identifisere områder av interesse og dine fremtidige specialisms .

Maskinvare og nettverk - studert i år ett, med mulighet til å bygge datamaskiner og nettverk programmering - studert i begge år, med mulighet til å designe og lage interaktive spill programmer Grafikk og animasjon - i år to vil du ha muligheten til å lære spesialisten ferdigheter som kreves for å designe og lage et utvalg av grafikk og animasjoner I tillegg til disse mer spesialiserte områder du vil også lære hvordan IT brukes til å kommunisere innen organisasjoner og hvordan IT-systemene er laget ved hjelp av teknikker innen systemanalyse og database analyse. Det er 12 enheter totalt; alle enheter er vurdert av porteføljen.

Opptakskrav

Du bør ha minimum fire GCSEs på karakteren C eller over inkludert matematikk eller engelsk språk. Alternativt bør du ha bestått Nivå 2 Diploma i IT med minst en Merit klasse og GCSE passerer på engelsk eller matematikk ved karakteren C eller over. Studenter som trenger å forbedre karakterer i engelsk og matematikk nivå to kvalifikasjoner til karakteren C vil bli pålagt å delta på relevante GCSE klasser.

Internasjonale Opptakskrav:

High School Leaving Certificate pluss IELTS 5.5 eller tilsvarende. En tilfredsstillende referanse og telefonintervju er påkrevd.

Varighet og Levering

To år, heltid

Progresjon

På slutten av kurset vil du være i en posisjon til å gå videre til en høyere kvalifisering eller i arbeid på et junior nivå i IT-bransjen. En rekke høyere kvalifikasjoner vil være åpne for deg. Den naturlige progresjon ville bli høyere National Certificate / Diploma in Computing, som deretter kunne konverteres til en grad i databehandling med et tredje år. Mange studenter studerer lengre grader i Business og IT eller informatikk. Du har mulighet til å oppnå karakteren C i dine matematikk eller engelsk språk i år en, som betyr at du vil få mulighet til å gå videre inn på det siste året av den utvidede diplom. For de studentene som ikke ønsker å gå videre til universitet, er omfattende støtte gitt for å hjelpe dem med å finne alternativer som arbeid eller læreplass. I det siste har elevene kommet bort på sysselsetting som systemer analytikere, nettverk ingeniører og IT-teknikere.

Tilleggsinformasjon

Du vil få muligheten til å forbedre din Maths / engelsk karakter i første året.

Program taught in:
Engelsk

See 9 more programs offered by Kingston College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Deadline