Read the Official Description

BTEC Level 3 Extended Diploma i Aeronautical Engineering

På grunn av den siste økningen i etterspørselen etter både profesjonelle ingeniører og fly ingeniører i særdeleshet, er Kingston College tilbyr nå dette kurset som en vei inn i romfartsindustrien. På endt kurs vellykket studenter vil være kvalifisert til enten fremgang på høyere utdanning eller søke om industrien lærlingeordninger i de sivile og militære sektorer for å trene som lisensierte fly ingeniører.

Kursinnhold

Theory of Flight; Avionikksystemer; Gassturbiner; Human Factors; Elektriske og elektroniske prinsipper; Aircraft Structures; Mekaniske prinsipper; Egenskaper og anvendelser av Engineering Materials; Kommunikasjon for Teknikere; Matematikk for Teknikere; Helse, miljø og risikovurdering Engineering prosjekt; Forretningssystemer Teknikere; Computer Aided Draughting; Ytterligere Matematikk for teknikere.

Det vil være en blanding av kurs, praktiske øvelser og tidsbegrensning vurderinger. En dobbel vurdert individuelt prosjekt inngår som en del av den samlede vurderingen.

Opptakskrav

GCSE karakteren B i matematikk eller vitenskap og fire andre GCSEs på minimum karakteren C inkludert engelsk språk, alternativt en BTEC Level 2 i Engineering (samlet karakter Merit) med meritter i matematikk og naturfag enheter. Tilfredsstillende referanser, publikumsrekord og intervju.

Inngang til dette programmet vil også kreve et tilfredsstillende resultat i vår entry test.

Internasjonale Opptakskrav:

High School Leaving Certificate på C-klasse eller høyere (inkludert matematikk og naturfag). Tilfredsstillende referanse, telefonintervju der det er nødvendig. IELTS 5.0 eller en engelsk språktilsvarende sertifikat.

Varighet og Levering

To år, heltid.

Progresjon

Sysselsettingen i romfartsindustrien som trainee ingeniør tekniker, til oppføring til en Foundation Degree i Aircraft Engineering bli en lisensiert ingeniør fly, inngang til en grad / HND i Aerospace Engineering eller bli Storbritannias væpnede styrker å trene som et fly systemer / våpen tekniker .

Tilleggsinformasjon

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt John Burgess i School of Engineering.

Program taught in:
Engelsk

See 9 more programs offered by Kingston College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Deadline