Les den offisielle beskrivelsen

BTEC Level 3 Extended Diploma i Interactive Media og Digital Design

Denne to år, heltid kurs i interaktive medier og digital design dekker et bredt spekter av medier og kreative disipliner og inkluderer videoproduksjon, web authoring, kunst og design, foto, illustrasjon, spill design, informasjonsarkitektur, og animasjon. Kurset vil også gi studentene mulighet til å sette pris på arbeidet til andre kunstnere og designere, og for å lære om forbundet yrkesutøvelse.

Kursinnhold

Kurset vil gi deg en bred kunnskap og forståelse av interaktive medier og digital produksjon som introduserer elevene til en rekke konseptuelle og produksjonsprosesser, materialer og teknologi, animasjon, interaksjon og spillutvikling, web authoring software og redigeringsprogrammer og teknikker. Kurset er enhet basert: hver enhet har en kreditt verdi, og vurderingene er gjort gjennom hele kurset. Ytterligere læring og pastorale støtte er gitt gjennom opplæringen system.

Opptakskrav

Minimumskravene er fire GCSEs på karakteren C eller høyere, eller en BTEC Level 2 Diploma in Art and Design. En portefølje av kunst og design arbeid er nødvendig for deg på intervjuet, som skal demonstrere en bevissthet og entusiasme for kunst og design. Realkompetanse eller erfaring kan være akkreditert. En vellykket intervju og tilfredsstillende henvisning er nødvendig.

International Opptakskrav

High School Leaving Certificate på C-klasse eller over eller andre relaterte sammenlignbare kvalifikasjoner. Portefølje av arbeidet, tilfredsstillende referanse. IELTS 5.0 eller tilsvarende engelsk språk sertifikat.

Varighet og Levering

To år, full tid.

Progresjon

180 Credit BTEC Nivå 3 Extended Diploma i Interactive Media og Digital Design er en ideell rute for studenter på jakt etter steder ved universiteter og høgskoler, og yrker innen interaktiv og elektroniske medier, animasjon, grafisk design og spillbransjen. Alternativt kan du forvente å bli ansatt i de kreative næringene på junior nivå. Du vil ha tilgang til et utvalg av karriere og videre / høyere utdanning muligheter. Elevene videre til spesialist kurs på studier i Higher National Diploma eller Foundation Degree nivå. Du vil bli informert og støttet i SO-applikasjon med hjelp på egnede ruter og portefølje forberedelse.

Tilleggsinformasjon

Mens noen materialer og utstyr er gitt, vil du bli forventet å betale for det meste av ditt eget utstyr og materialer, mye av dette er tilgjengelig fra College butikken. Det vil også være en rekke turer og besøk gjennom hele kurset som vil medføre noen kostnader.

Dette kurset vil bli levert i Creative Industries Centre fra september 2015.

Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurs fra Kingston College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Deadline