Read the Official Description

BTEC Level 3 Extended Diploma i Art & Design

Denne to år, er fulltids kurs utviklet for å introdusere deg til de viktigste områdene av 2D og 3D Art and Design. Det gir praktisk erfaring samt slik at studentene til å fokusere på spesifikke fagområder i større dybde. De ulike disipliner omfatter Grafisk Design, Fotografi, Kunst, Interactive Media, Mote, Tekstiler og 3D design. Kurset vil også gi studentene mulighet til å sette pris på arbeidet til andre kunstnere og designere, og for å lære om forbundet yrkesutøvelse.

Kursinnhold

Dette kurset vil gi deg en bred kunnskap og forståelse for kunst og design. År 1 vil gi deg en innføring i 2D og 3D Art and Design med mulighet År 2 for å spesialisere seg i Grafisk Design, Fotografi, Kunst, Interactive Media, Mote, Tekstiler og 3D design. Kurset er enhet basert: hver enhet har en kreditt verdi, og vurderingene er gjort gjennom hele kurset. Ytterligere læring og pastorale støtte er gitt gjennom opplæringen system.

Opptakskrav

Minimumskravene er fire GCSEs på karakteren C eller høyere, eller en BTEC Level 2 Diploma in Art & Design. En portefølje av kunst og design arbeid er nødvendig for deg på intervjuet, som skal demonstrere en bevissthet og entusiasme for kunst og design. Realkompetanse eller erfaring kan være akkreditert. En vellykket intervju og tilfredsstillende henvisning er nødvendig.

Internasjonale Opptakskrav:

High School Leaving Certificate på C-klasse eller over eller andre relaterte sammenlignbare kvalifikasjoner. Portefølje av arbeidet, tilfredsstillende referanse, IELTS 5.0 eller tilsvarende engelsk språk sertifikat

Varighet og Levering

To år på full tid

Progresjon

Den 180-kreditt BTEC Nivå 3 Utvidet Diploma in Art & Design er en ideell rute for studenter på jakt etter steder ved universiteter og høyskoler og karrierer i de kreative næringene. Alternativt kan du forvente å bli ansatt i de kreative næringene på junior nivå. Du vil ha tilgang til et utvalg av karriere og videre / høyere utdanning muligheter. Studenter fremgang på spesialistkurs på studier i Higher National Diploma, eller Foundation Degree nivå: du vil bli informert og støttet i din SO-programmer med hjelp på egnede ruter og portefølje forberedelse.

Tilleggsinformasjon

Mens noen materialer og utstyr er gitt, vil du bli forventet å betale for det meste av ditt eget utstyr og materialer, mye av dette er tilgjengelig fra College butikken. Det vil også være en rekke turer og besøk som vil medføre noen kostnader.

Dette kurset vil bli levert i Creative Industries Centre fra september 2015.

Program taught in:
Engelsk

See 9 more programs offered by Kingston College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Deadline
By locations
By date