Read the Official Description

BTEC Level 3 Utvidet Diploma in Business

Dette er en to års kurs i økonomi og er tilsvarende tre A nivåer, og vil forberede deg for arbeid eller for innreise til universitetet.

Kursinnhold

Du vil utvikle praktiske ferdigheter og teoretisk forståelse av den verden av virksomheten og komplette prosjekter undersøker temaer som markedsføring, økonomisk analyse, webdesign og detaljhandel strategier. Innen du har fullført kurset vil du ha god kjennskap til den store verden av virksomheten og en praktisk ferdighet sett som vil forberede deg for neste trinn i din karriere.

I løpet av kurset vil du utvikle din gruppearbeid, IT og presentasjonsteknikk. Enhetene du vil studere inkludere elementer av regnskap, markedsføring, human resource management og webdesign. Du vil ha en personlig veileder som støtter og veileder deg gjennom kurset. Du vil møte med din personlige veileder for gruppemøter, og for personlig én til én møter på jevnlig basis.

Dette kurset er for tiden 100% kurs og du vil bli vurdert i en rekke måter, inkludert presentasjoner, rollespill og tidsbegrensede øvelser. Vi forventer at du skal levere inn din skriftlige vurderinger digitalt.

Opptakskrav

Fire A * -C karakterer på GCSE inkludert engelsk språk og matematikk. En tilfredsstillende referanse fra din siste skole eller høyskole er nødvendig.

International Opptakskrav

High School Leaving Certificate pluss IELTS 5.5 eller tilsvarende. En tilfredsstillende referanse er nødvendig.

Varighet og Levering

Denne kvalifiseringen blir levert som to ett års kurs. Etter år 1 vil du oppnå en 90 Credit Diploma in Business.

Progresjon

Progresjon på år 2 er avhengig lykkes med å nå 90 Credit Diploma in Business og ha gjennomsnittlig fremmøte på 90% eller høyere.

Dette kurset handler om å forberede deg for arbeid og / eller adgang til universitet. I gjennomsnitt, å gå inn universitetet du vil trenge en Merit grade profil på BTEC Utvidet Diploma in Business. Fremtidige karriere inkluderer regnskap, bank, forsikring, menneskelige ressurser, markedsføring og salg. I tillegg vil vi forberede deg på å starte din egen bedrift eller kanskje en e-business.

Tilleggsinformasjon

Vi vil gi deg berikelse muligheter, inkludert besøk og praktisk hands on, arbeidsrelaterte opplevelser. Aktiviteter vil omfatte besøk og case-studier knyttet til virkelige bedrifter. Studentene har tidligere besøkt Thorpe Park, London Zoo og Madam Tussauds. Fremtidige turer planlagt inkluderer Arsenal Football Club Emirates Stadium og Coca Cola fabrikken i Edmonton. Gjesteforelesere inviteres inn til å snakke med elevene om regnskap og menneskelige ressurser.

Kontaktdetaljer

Søknader om dette kurset blir gjort på nettet gjennom Kingston College nettside.

Program taught in:
Engelsk

See 9 more programs offered by Kingston College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Deadline