Read the Official Description

BTEC Applied Science ser på Science på en annen måte. I stedet for å jobbe seg opp til eksamen som begrenser dine interesser; dette kurset vurderes gjennom oppdrag som lar deg undersøke og finne ut selv. Følg dine interesser til det ytterste. Dette er et modulbasert kurs der hver del vurderes separat gjennom en blanding av praktisk arbeid, innleveringer og presentasjoner. I klassen vil du utføre praktiske oppgaver og også dine egne praktiske undersøkelser som vil hjelpe deg til å bruke dine kunnskaper om vitenskap til virkelige situasjoner. Du vil også kunne ha klassediskusjoner om emner som er for tiden i nyhetene, og som kan ha en stor innvirkning på verden og det samfunnet vi lever i. Applied Science fokuserer på å forberede deg til å forstå hvordan vitenskap underbygger moderne liv, og vil tillate deg å gå videre til et bredt spekter av forskjellige karrierer.

Ethvert tilbud fra Walsall College er underlagt de faglige kvalifikasjoner du har gitt. Hvis dette kan endres kan du bli trukket fra programmet.

OPPTAKSKRAV

Du må ha minimum nivå B1 av Common European Framework of Reference for språk (CEFR) English kvalifisering for å søke om studentvisum. Å studere et nivå 3 kvalifisering du vil trenge en IELTS score på 5,0 (eller tilsvarende) og kvalifikasjoner på følgende nivåer for eksempel • India - Higher Secondary (12 Grade) • Midt-Østen - Secondary Diploma (Tawjihiyah) • Kina / Hong Kong - Senior Secondary School Certificate • Afrika - vestafrikanske Senior School Certificate Du vil bli bedt om å delta i en innledende vurdering for å sikre at kurset og nivå av studien er egnet til din evne.

PROGRESSION

Arbeid eller progresjon til universitetet for å ta et bredt spekter av grad eller høyere National Diploma kurs.

Kursavgift

£ 5000 per år

Program taught in:
Engelsk

See 8 more programs offered by Walsall College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Jan. 2020
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
5,000 GBP
Deadline
By locations
By date