Btec utvidet diplom i ikt

Walsall College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Btec utvidet diplom i ikt

Walsall College

Dette kurset tar sikte på å gi deg de praktiske ferdigheter og kunnskap om IT og omfatter både programvare og maskinvare elementer, som kan inkludere spesialfeltet er slik som nettverk og webutvikling. Kurset består av atten IT-relaterte enheter. Tolv enheter er studert i det første året med de resterende seks i det andre året. Dette vil gi studentene en verdifull innsikt til variert karriere i IT. Muligheter til å få anerkjent Microsoft kvalifikasjoner er tilgjengelig. Private studie er nødvendig.

Ethvert tilbud fra Walsall College er underlagt de faglige kvalifikasjoner du har gitt. Hvis dette kan endres kan du bli trukket fra programmet.

OPPTAKSKRAV

Du må ha minimum nivå B1 av Common European Framework of Reference for språk (CEFR) English kvalifisering for å søke om studentvisum. Å studere et nivå 3 kvalifisering du vil trenge en IELTS score på 5,0 (eller tilsvarende) og kvalifikasjoner på følgende nivåer for eksempel • India - Higher Secondary (12 Grade) • Midt-Østen - Secondary Diploma (Tawjihiyah) • Kina / Hong Kong - Senior Secondary School Certificate • Afrika - vestafrikanske Senior School Certificate Du vil bli bedt om å delta i en innledende vurdering for å sikre at kurset og nivå av studien er egnet til din evne.

PROGRESSION

Progresjon til Higher National Certificate eller Higher National Diploma Computing på Walsall College

Kursavgift

£ 5000 per år

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Price
Pris
5,000 GBP
per år
Information
Deadline