Read the Official Description

Engineering - BTEC Level 3 Extended Diploma

Faglig nivå: 3

Student Type: InternationalSchool Leavers Er du interessert i en spennende karriere i ingeniørfag? Har du lyst til å gå inn i produktdesign, romfart, produksjon, elektronikk, elektroteknikk, eller bilindustrien som prosjektleder eller designer? Ønsker du å gå videre til universitetsnivå studie eller skriv sysselsetting på tekniker nivå?

Dette kurset vil gi deg erfaring og anerkjente kvalifikasjoner til å forfølge en av disse karriereveier.

Hva du lærer

Du skal studere en kombinasjon av teori, anvendt teori og praktiske emner på tvers av et bredt spekter av fag.

Modulene inkluderer: Mekaniske prinsipper og programmer; Elektriske og elektroniske prinsipper; Matematikk for Engineering Teknikere; Engineering Design; Egenskaper og anvendelser av Engineering Materials; Anvendelser av mekaniske systemer i Engineering; Helse og sikkerhet i Engineering; Prinsipper og anvendelser av Fluidmekanikk; Engineering Tegning for teknikere.

Assessments

Kurset vurderes gjennom en kombinasjon av kurs aktiviteter, teoretiske og praktiske oppgaver, kartleggingsprøver, og case-studier. Alle enheter er vurdert og gradert og en samlet karakter for kvalifisering er tildelt.

Hva blir det neste

Kurset er tilsvarende tre A Levels, og vellykket gjennomføring kan kvalifisere deg for en hel grad eller høyere National Diploma i et beslektet felt. Det er karrieremuligheter i Engineering i nesten alle industrisektoren, inkludert fly, biler, design og elektronikk.

Opptakskrav

Du må ha avgangseksamen i matematikk og naturfag på Grade B eller høyere, GCSE engelsk ved Grade C eller høyere, og tre andre avgangseksamen på Grade C. Vi ser også en nivå 2 yrkeskompetanse i Science eller Engineering ved Merit nivå (sammen med GCSE Maths på Grade B).

Du må også ha en god referanse og gjennomføre et intervju og vurdering inn dine evner og interesse for faget.

Internasjonale studenter må ha oppnådd nivå 6,0 i International English Language Testing System (IELTS), med et minimum score på 5,5 i hver ferdighet.

Program taught in:
Engelsk

See 8 more programs offered by City and Islington College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
8,500 GBP
Overseas Fee
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline