Business, økonomi, lov og samfunnsvitenskap internasjonalt grunnår

University of Surrey International Study Centre

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Business, økonomi, lov og samfunnsvitenskap internasjonalt grunnår

University of Surrey International Study Centre

Den Bedrift, økonomi, lov og samfunnsvitenskap International Foundation Year Gir fagkunnskap, språkferdighet og studiekompetanse du trenger for å utvikle seg til studiet ved Universitetet i Surrey i et beslektet felt.

Kjerneenheter

Akademisk engelsk ferdigheter

Faglig engelsk Ferdigheter har som mål å gi deg grundig opplæring i språket og tilhørende faglige ferdigheter som gjør at du best kan oppnå ditt akademiske potensial ved universitetet. Disse ferdighetene inkluderer prosesser for akademisk skriving, effektive og omfattende lesestrategier, effektiv deltakelse i seminarer og presentasjon av presentasjoner, og lytte til og innspilling av informasjon effektivt fra forelesninger. Du vil også utvikle nøyaktigheten og omfanget av skriftlig og muntlig språk som kreves for å kunne bruke språk effektivt og hensiktsmessig, med klarhet og selvtillit i en akademisk sammenheng.

Emne-spesifikke enheter

Business Studies 1 & 2

Du vil se på de operasjonelle og strategiske problemene for forretningsfolk i den moderne markedsøkonomien. Disse enhetene vil fokusere på et bredt spekter av problemer, for eksempel ledelse og etiske aspekter.

Økonomi 1 & 2

Disse enhetene introduserer deg til grunnleggende økonomi; Økonomiske systemer, typer varer, ressursallokering, elastisitet, prisregulering, typer markeder, kostnader og inntekter, stordriftsfordeler og markedssvikt.

Elektive enheter

For å fullføre ditt grunnårsprogram vil du også studere en av følgende valgfrie enheter:

Regnskap 1 & 2

Disse enhetene gir deg et solid fundament i prinsippene for økonomisk regnskap. Lær om forholdsanalyse, bokføring i dobbeltregistrering, utarbeidelse av prøvebalanser, resultatregnskap, avskrivninger, aksjeselskaper, produksjonsregnskap og tolkning av kontoer.

ELLER

Lov 1 & 2

Under disse enhetene vil du lære om lov, forholdet mellom lov, rettferdighet og moral; Kilder til loven, inkludert britisk og europeisk union (EU) lovgivning og læresetningen; Sivile og straffedomstol og rollen som domstolene.

Progresjon Routes

Du må ta en IELTS-test ved slutten av International Foundation Year og oppnå de nødvendige scoreene. Hvis du går frem til din grad i september 2017, er de følgende karakterene kun for retningslinjer og kan endres.

Steder på gjestfrihet eller turisme grader er begrenset og vil bli tildelt fra tilfelle til tilfelle etter et intervju. Intervjuer vil bli gjennomført av en seniorleder fra Handelshøyskolen eller ISCs sjef i løpet av andre semester i stiftelsen. Hvis du ikke blir tilbudt et sted på gjestfrihet eller turisme grad, vil du fortsatt kunne utvikle seg til andre forretnings- og ledelsesgrader, med forbehold for å oppnå akademiske og engelskprogresjonene.

Alder ved oppføring

Du må være 18 på progression til din bachelorgrad på universitetet

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Sept. 2019
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - Guildford, England
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen