Read the Official Description

Jobb i Business Management er rikelig og rekkevidden av virksomheter er ubegrenset. Våre business management program kandidater er godt forberedt på stillinger innen bank, finans og salg, kundeservice, og mange andre for-profit, non-profit, og offentlige jobber. De er opplært i den nyeste datateknologien for å øke produktiviteten og sikre dem en konkurransefortrinn over andre jobberkandidater.

En forretningsadministrator har et stort ansvar for administrasjon av virksomheten. Disse oppgavene innebærer markedsføring, bokføring, budsjettanalyse og andre forretningsforvaltningsansvar. Bedriftsledelsen programmet student vil lære å utføre budsjett analyse for å finne måter å gjøre virksomheten mer lønnsom. Med sterke budsjettanalyseferdigheter vil studentenes lederprogram lære å forutse selskapets krav og være bedre forberedt på fremtiden.

Under Business Management Programmet vil Mildred Elley studenter lære om organisatorisk atferd og struktur. De vil være forberedt på å tenke analytisk og kritisk. Bedriftsledelsen programmet student vil kunne kreativt problem løse og vil være forberedt på å kommunisere både muntlig og skriftlig.

Bedriftsledelse Program Fordeler

Å delta på Mildred Elley betyr at du ikke bare får en høyere utdanning av høy kvalitet, men det betyr også at du får tilgang til den mest avanserte opplæringsjobben for ledelsen. Mildred Elley tilbyr også mange forskjellige fordeler for forretningsstyringsprogramstudenter.

  • Finansiell støtte
  • Lifetime jobplacement assistance
  • Fleksibel skoleplan
  • Godkjent for Veterans Education Benefits
  • Gratis karrierevaluering
  • Internasjonale studenter velkommen

Lifetime jobplacement assistance

Det er mange mulige muligheter for karriereplassering. Etter å ha uteksaminert fra Mildred Elley med en grad eller sertifikat, kan du nyte vår livstidsplasseringshjelp og er klar til å forfølge en givende karriere i bedriftsledelse.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Mildred Elley »

Last updated May 9, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato