Les den offisielle beskrivelsen

Dette Tilgang til Business Studies program er beregnet for voksne som er interessert i å gjennomføre en karriere i Business and Marketing, jus, data, eller finans felt.

Dette kurset er tilgjengelig i Boston.

Vellykket gjennomføring av kurset kan også føre til fremgang på høgskolens universitetsnivå kurs. Du kan studere HNC / HND i Business, Travel and Tourism Management på dørstokken, og på opp til halvparten av kostnadene universitet avgifter.

Hva skal jeg gjøre?

Diplomet er oppnådd ved å oppnå 24 Nivå 3 studiepoeng i Business.

Du vil også velge 2 flere hovedemner å få 15 studiepoeng. Disse fagene inkludert Law, matematikk og databehandling.

I tillegg til disse 3 viktigste fagene må du også få 3 Nivå 3 studiepoeng i studie ferdigheter: Forskning og Klassifisering og 3 Nivå 3 studiepoeng i det for vitenskapelige formål.

Opptakskrav

Mens det er en fordel at du har en full Level 2 kvalifisering før innreise på banen, er det eneste kravet at du holder i det minste et minimum av GCSE karakteren C, og en klasse D i engelsk og matte (tilsvarende kvalifikasjoner kan også være akseptert f.eks Funksjonelle Ferdigheter nivå 2)

Der kan det føre?

Vellykket gjennomføring av kurset kan tillate deg direkte adgang til universitetsstudium på kurs knyttet til forretninger, Law, matematikk og databehandling, for eksempel, finans og regnskap, økonomi, Hospitality Management, Computer Games Design, internasjonale relasjoner eller markedsføring.

Program undervist i:
Engelsk
Boston College UK

Se 5 flere kurs fra Boston College UK »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
3,022 GBP
For de i alderen 19-23 på den første dagen av kurset, hvis dette er din første Nivå 3 retters avgifter bør være gratis.
Deadline
Etter sted
Etter dato