byen og guilds nivå 3 diplom i frisør (VRQ)

Kensington and Chelsea College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

byen og guilds nivå 3 diplom i frisør (VRQ)

Kensington and Chelsea College

1

Frisør delen på Kensington og Chelsea College har et rykte for en vennlig og støttende miljø der våre studenter studerer NVQ nivå 1, 2 og 3 frisørkurs.

Alle våre frisør kurs foregår i våre velutstyrte salong hvor du kan lære frisør ferdigheter og klient prosedyrer i et profesjonelt miljø.

Vi har gode suksess priser og et imponerende arbeid rekord for våre tidligere studenter. Vi liker sterke bånd med frisørbransjen, gir oss mange muligheter for utplasseringer. Aksept på våre videreutdanning frisør kurs er av individuell samtale, slik at vi kan bygge et personlig studium tar hensyn til dine eksisterende ferdigheter og tid tilgjengelig for å studere. Vi ønsker å være så fleksible som mulig for å møte individuelle studentenes behov.

Studentene får også muligheten til å jobbe med digitale medier elever under sine prosjekter for å tillate både kurs for å dra nytte av andres suksess.

Kursoversikt

Lyst til å lage funky frisyrer, farger og kutt eller jobbe som frisør eller kolo på glamorøse photo shoots og filmsett? Eller kanskje drømmen er å kjøre din egen lykkes frisør bedrift? Vel, ser ikke lenger. Våre kurs gir deg neste steg på stigen for suksess innen frisørbransjen. I tillegg til å oppdatere dine ferdigheter og teoretisk kunnskap, vil du undersøke ledelse og økonomiske aspekter ved å eie eller drive en bedrift og ta del i vår årlige photoshoot.

Jobbmuligheter er uendelige - fra å jobbe i en salong, et spa på et cruiseskip, treningssenter, freelancing, undervisning eller ledelsen vil du bli undervist i KCC er profesjonelt drevet opplæring salonger hvor du vil være i stand til å utføre tjenester for å perfeksjonere ferdigheter på betalende kunder.

  • Campus: Kensington Centre
  • Times: Mon Various
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
35 uker
Deltid
Price
Pris
8,500 GBP
19 Plus £ 3345; Non-EU Fee £ 8500
Information
Deadline