Byen og guilds nivå 3 diplom i skjønnhet terapi teknikker (VRQ)

Kensington and Chelsea College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Byen og guilds nivå 3 diplom i skjønnhet terapi teknikker (VRQ)

Kensington and Chelsea College

1

The Beauty Therapy delen av Kensington og Chelsea College har utviklet et sterkt rykte som en førsteklasses treningssenter.

Høyt kvalifiserte og erfarne ansatte underviser studenter i vår fullt utstyrt skjønnhetssalong. Studentene skal utvikle nye ferdigheter og lære klient prosedyrer i en vennlig, profesjonell og støttende miljø. Innledende, deltid og betydelige kurs gir muligheten til å få kompetanse i forberedelse til en karriere i skjønnhetsterapi.

Kursoversikt

Har du noen gang ønsket å utføre profesjonell Body Massasje og Stone Therapy? Dette kurset er for de som seriøst ønsker å gå videre og utvikle sine ferdigheter og avanserte deres praksis innen skjønnhet og spa industrien. Du vil også lære om ansiktsbehandlinger og kroppsElektro, indisk hodemassasje og hvordan man skal fremme flere produkter og tjenester. Jobbmuligheter er uendelige - fra å jobbe i en salong, et spa på et cruiseskip, helse og treningssenter freelancing, til ledelsen eller bli en trener eller overføre kunnskap til undervisningen. Du vil bli undervist i KCC er profesjonelt drevet opplæring salong hvor du vil være i stand til å utføre behandlinger og perfeksjonere dine ferdigheter på betalende kunder.

  • Campus: Kensington Centre
  • Times: Mon Various
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
35 uker
Deltid
Price
Pris
8,500 GBP
19 Plus £ 3345; Non-EU Fee £ 8500
Information
Deadline