Byggeklosser: hvilke byer fortelle oss om samfunnet, historie og endring

Collegium Civitas

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Byggeklosser: hvilke byer fortelle oss om samfunnet, historie og endring

Collegium Civitas

Oversikt

Endringer i urbane landskaper bære med seg motstridende tolkninger av de siste og motstridende ønsker for fremtiden. Etter ødeleggelsen av WW2, etablering av en ny sosial og politisk orden formet gjenoppbyggingen av byene: nybygg, gatenavn og minne monumenter fortalte en bestemt versjon av fortiden og tilbød en visjon for fremtidig transformasjon. Høsten kommunistiske regimer ble også skrevet i stoffet av byen: nye glassaktige skyskrapere nå konkurrere med etterkrigsarkitektur, mens nye monumenter og landemerker tilby konkurrerende (og ofte motstridende) tolkninger av fortiden. I dette kurset vil vi stille mange spørsmål om hva en by er, og hvordan den fungerer. Hvem er de viktigste aktørene i utformingen og omforming av en by? Hvordan kan historisk bevaring og økonomisk utvikling balanseres? Hvordan kan konkurrere tolkninger eksistere? Hva er forholdet mellom urbane endringer og bredere sosiale, kulturelle og politiske transformasjon? Dette kurset inkluderer reise til Wroclaw, Krakow og Berlin.

Entry kvalifisering

High school / videregående skole (eller høyere)

Selv ikke en forutsetning for dette kurset, bakgrunn eller kurs i et beslektet felt (arkitektur, byplanlegging, historie, sosiologi) er nyttig.

Oppføringen kvalifikasjonsgrunnlaget er akseptert på følgende språk: engelsk.

Ofte kan du få en passende utskrift fra skolen din. Hvis dette ikke er tilfelle, vil du trenge offisielle oversettelser sammen med bekreftede kopier av originalen.

Språkkrav

Norsk

Andre krav

Minst en referanse (r) må oppgis.

En motivasjonsbrev må legges til søknaden din.

Semesteravgift

$ 5,495.00 per program Programkostnadene inkluderer skolepenger for studier som skissert, felles overnatting, pre-avgangsmaterialer, lokal orientering, helse og ulykkesforsikring, flyplassen møte, kulturprogram, og i-land støtte. Lunsjer er inkludert MF og under reise segmenter (når gjeldende) frokost er også inkludert.

  • Søknadsavgift $ 50,00 engangsavgift
  • Innskudd $ 250,00 engangsavgift
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juni 2019
Duration
Varighet
28 dager
Heltidsstudier
Price
Pris
5,495 USD
Søknadsavgift $ 50; Innskudd $ 250
Information
Deadline
Locations
Polen - Warsaw, Masovian Voivodeship
Studiestart : Juni 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Juni 2019
Polen - Warsaw, Masovian Voivodeship
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen