CE - Ekspertise innen vinforvaltning
ISAG - European Business School
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Porto, Portugal
Språk
Engelsk, Portugisisk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
54 timer
Tempo
Deltid
Studieavgift
EUR 815 / per year *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Mar 2024
* Tabell i bruk for studieåret 2021/2022
Introduksjon
BESKRIVELSE
Kompetanse innen vinforvaltning er et banebrytende kurs som dekker alle områder av interesse for vinbransjen, levert av de beste fagfolk i hvert område.
Det er et kurs som utfyller den teoretiske presentasjonen av temaer med et veldig sterkt praktisk læringsaspekt, gjennom flere vinsmaking og casestudier, som gjør det mulig å forstå begrepene mye lettere.
Ekspertise innen vinforvaltning forbereder studentene på en differensiert måte fordi den samler tverrgående kunnskap om alle områdene som har betydning for sektoren, med fordeler som tillater, spesielt:
- For nåværende fagpersoner, å vite bedre arbeidsområdene til samtalepartnerne deres innen bedrifter, slik at informasjonen flyter bedre mellom avdelingene;
- Til vinelskere, snakk med soliditet og kunnskap om sektorens presserende spørsmål;
- For de som leter etter en jobb i vinsektoren, få verktøyene for å ha en global og strategisk visjon om vinverdenen, for å gjøre en forskjell i arbeidsmarkedet;
- Til gründere, gi et komplett perspektiv på virksomheten.
MÅL
På slutten av kurset skal traineen kunne:
- Vedta en helhetlig visjon om vinsektoren;
- Å oppfatte dynamikken og samspillet mellom alle sektorområdene som opprettholder vin, fra produksjon til levering til sluttbruker;
- Forstå vin som et landbruksprodukt og som en virksomhet;
- Forstå det strategiske perspektivet til vin i Portugal og plasser den i internasjonal sammenheng, med tanke på konkurransen;
- Kjenn til de viktigste internasjonale vinregionene og de forskjellige typer vin som produseres der;
- Forstå innflytelsen fra terroiren, drivsystemene, druesortene, og hvilke faktorer som påvirker en vin i vingårdene;
- Å kjenne ønologens arbeid, vinproduksjon, blanding, aldring og aldring av viner;
- Vet hvordan du kan lage en profesjonell vinsmaking, forstå vinsmaking og skille ut hovedtypene av vin;
- Kjenn reglene for valg av retter og viner, både ved tilnærming og motsetning. Lær hvordan du kan koble viner fra hele verden til internasjonale retter. Lær å innovere og overraske med unike og spennende opplevelser;
- Identifiser spesifikasjonene ved markedsføring i vinverdenen; vin forbrukeratferd; strategier og lovgivning;
- Verdsette presentasjonen av viner og vite hvordan de skal markedsføres. Lag partnere i markedet;
- Vet hvor viner markedsføres i Portugal og verden. Å vite spesifikasjonene til distribusjonskanaler og de beste tilnærmingene for hver kanal;
- Kjenn særegenheter i de viktigste landene som kjøper vin. Lær hvordan du definerer prioriterte markeder. Å vite styrker og svakheter ved portugisiske viner på hvert marked og hvordan man kan erobre plass på den internasjonale scenen;
- Forstå spesifikasjonene ved vinkommunikasjon, egne kanaler, forskrivere og de beste måtene å være effektive i overføring av informasjon om viner.
KURSINNHOLD
1. ÅR
- Forberedelseskurs - Harmonisering av kunnskap
- Internasjonal vinkultur
- Vinavl
- Ønologi
- Vinsmaking jeg
- Vinsmaking II
- Parring av mat og vin
- Vinmarkedsføring
- Forhandlinger og salgsteknikker
- Distribusjonstrender
- Internasjonalisering
- Kommunikasjon
- Praktiske saker> Distribusjon
- Bevis for mangler
- Casestudier og ekspertbevis
- Casestudier: produksjon
Læreplan
KURSINNHOLD
- Forberedelseskurs - Harmonisering av kunnskap
- Internasjonal vinkultur
– Vindyrking
- Ønologi
- Vinsmaking I
- Vinsmaking II
- Sammenkobling av mat og vin
- Markedsføring av vin
- Forhandlings- og salgsteknikker
- Distribusjonstrender
– Internasjonalisering
- Kommunikasjon
- Praktiske saker > Distribusjon
- Bevis på mangler
- Kasusstudier og ekspertbevis
- Kasusstudier: produksjon
Program undervisningsavgift
Galleri
Ideelle studenter
MOTTAKERE:
- Nåværende eller potensielle fagpersoner innen vin, som ønsker å ha en bredere kunnskap enn deres naturlige treningsområde;– Folk med lidenskap for vin kan også delta, da kurset inkluderer innledende forberedelse med tanke på harmonisering av kunnskap.