CMI Level 5 sertifikat i Professional Consulting

Results Driven Group

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

CMI Level 5 sertifikat i Professional Consulting

Results Driven Group

CMI Level 5 sertifikat i Professional Consulting

Handle om

CMI Nivå 5 Kvalifikasjoner i Professional Consulting har blitt utviklet av Chartered Management Institute (CMI) i samarbeid med Institute of Consulting (IC).

Disse kvalifikasjonene er utformet for profesjonelle konsulenter og de som ønsker å bli profesjonell konsulent og som ønsker å utvikle nøkkelferdigheter som planlegging og styring av konsulentintervensjoner, klientforhold, kommunikasjon og problemløsende verktøy og teknikker.

Tildele

Nivå 5-prisen i Professional Consulting gir deg muligheten til å få en god forståelse av rådgivningsbehov, ved å velge enheten Introduksjon til konsulenttjenester. Denne enheten fokuserer på arten av rådgivning, personlig utvikling og effektiv kommunikasjon. Ellers kan du velge å utvikle dine ferdigheter i ett bestemt område for rådgivning, for eksempel rådgivningsintervensjoner, kommunikasjon, klientforholdet eller problemløsende verktøy og teknikker.

Sertifikat

En mer omfattende kvalifikasjon gir vår CMI Level 5 sertifikat i Professional Consulting deg bredere kunnskap om rollen som en profesjonell konsulent, mens du fokuserer på de spesifikke konsulentfagene som passer til rollen som en profesjonell konsulent.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert October 9, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
Information
Deadline