Les den offisielle beskrivelsen

Sunway TES Center for Academic Excellence (CAE) er en registrert undervisningsleverandør for CPA-programmet i Malaysia. Sunway TES CAE gir opplæringsstøtte til studenter som gjennomfører CPA-programmet, for å hjelpe til med forståelsen av CPA-programmets emne og eksamen.

Interesserte kandidater som ønsker å gjennomføre CPA-programmet, har nyttig informasjon blitt kurert nedenfor om hvordan du søker opplæringsstøtte for å starte oppnåelsen av CPA-betegnelsen.

For eksisterende CPA-programstudent som søker undervisning, kontakt oss for å finne ut mer om undervisningsstøtten som tilbys på Sunway TES CAE.

CPA Australia

En av verdens største regnskapsorganer med et globalt medlemskap på over 160 000 finans-, regnskaps- og næringslivspersoner, våre kjernevirksomheter omfatter utdanning, videreutvikling av faglig utvikling, teknisk støtte og advokat for yrket. CPA-betegnelsen er anerkjent globalt, med medlemmer i 118 land.

Arbeidet med profesjonelle regnskapsførere er grunnleggende for stabilitet, effektivitet og bærekraft i de enkelte selskapene, finansmarkeder og økonomier i hele land.

CPA Australia Network kobler deg til bedriftsledere, globale influencers, CPAer og spillvekslere.

Bli med CPA Australias spennende nettverk og få øyeblikkelig tilgang til karrierekanten du har latt etter, blant annet:

 • Exclusives - Få tilgang til unike arrangementer og muligheter, inkludert CPA Careers, Australian Open arbeidserfaring og spesialtilbud fra våre partnere.
 • Arbeidsgiverpartnere - Bli den første til å høre om internship og oppgradere arbeidsplasser.

Bli en CPA

Bli profesjonelt anerkjent over hele verden ved å bli en CPA. CPA-programmet kombinerer profesjonell utdanning med 3 års relevant praktisk erfaring, slik at du får både tekniske og kommersielle ferdigheter som kreves for å skille seg ut. Avhengig av tidligere studier kan du enten starte CPA-programmet med en gang eller fullføre grunnenheter før du starter programmet.

The Sunway TES Fordelen

Sunway TES er en registrert undervisningsleverandør for CPA-programmet, og tilbyr undervisning for å hjelpe kandidater med forståelse av emnet og forberede seg på eksamener. Undertaksundervisning med Sunway TES vil gi kandidater med:

 • Timer ansikt til ansiktsklasser på hverdager (57 timer) / helger (36 timer) på Sunway TES utdanningsmuligheter;
 • Direkte tilgang til en sakkyndig veileder for assistanse på emneinnholdet;
 • Nettverksmuligheter med likesinnede jevnaldrende for studiestøtte.

Sunway TES nærmer CPA Program kandidater til å være forretningsledere. Bortsett fra et godt kvalifisert, erfarent og dedikert fakultet, og uovertruffen prestasjoner, gir Sunway TES også et fremmende lærings- og nettverksmiljø.

Effektive lærings- og læringsstrategier

Sunway TES er en pioner i undervisningsstrategier som resulterer i fremragende studentprestasjoner. Fokus på forelesninger og opplæringsprogrammer er å gi kunnskap som stimulerer læring, kritisk tenkning, mens vektleggingen er på anvendelse av kunnskap i den virkelige verden av forretnings- og regnskapspraksis.

Strategiske allianser med International Professional Services Firms

En godt forfalsket allianse mellom Sunway TES og 'Big 5' International Professional Services Firms gjør at nyutdannede kan bli ansatt hos disse firmaene. Sunway TES vil svare på forespørsel om å gi arbeidsgivere opplysninger om hvordan de kan sponsere CPA-programkandidater.

Registrering for undervisning på Sunway TES

Det er to inntak til CPA Program-undervisningen på Sunway TES per år (februar og august) med ukedag / helgklasser.

Fulltid (kun ukedagskurs)

15. januar (første dag i klassen)

Ny student begynner med

 • Alternativ 1: E
 • Alternativ 2: E

Deltid (kun helgklasser)

20. januar (første dag i klassen). Dette semesteret tilbyr vi:

 • etikk
 • Finansiell rapportering
 • Malaysisk skatt

Dokumenter som kreves for Sunway TES CPA Australia Registrering

 • Registreringsskjema
 • Grad sertifikat
 • År 1
 • NRIC Copy
Program undervist i:
Engelsk

Se 22 flere kurs fra Sunway University »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Jan. 2020
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

Jan. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato