Ca 'Foscari International College

Ca' Foscari University of Venice

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Ca 'Foscari International College

Ca' Foscari University of Venice

Ca 'Foscari International College er en ærekursskole, støttet av det italienske ministeriet for utdanning og forskning (MIUR) , som har som mål å oppnå fortreffelighet på de ulike områdene av studier og forskning. Høgskolen har til hensikt å tiltrekke seg de beste og mest begavede studentene både fra Italia og i utlandet.

Studentene deltar på universitetsstudier ved Università Ca 'Foscari og deltar i flere tverrfaglige programmer og nyskapende aktiviteter arrangert av høgskolen, noe som gjør den til en av de mest levende kulturelle og vitenskapelige sentrene i området.

Hensikten med høgskolen er å skape et stimulerende miljø hvor talentfulle unge studenter kan utmerke seg i sine ulike studier og forskningsområder. Samtidig bygger elevene opp et samfunn med en sterk tverrfaglig ideutveksling.

Link til International College offisielle nettside

Språk

Engelsk er det offisielle språket i kollegiet.

Hvor

Det tilbyr overnatting på øya San Servolo, en internasjonal boligkampus som ligger i Venezia-lagunen.

Akademisk program

Sammen med standardkursene som tilbys i sin grad eller mastergrad, vil studentene være engasjert i et bredt spekter av kulturaktiviteter og tverrfaglige forelesninger og laboratorier. Den internasjonale høyskolen står som et landemerke for kulturen i regionen, takket være samspillet med kunstnerisk og kulturell produksjon av Ca 'Foscari University og til koblingene med internasjonale forskningsnettverk.
Høgskolens tverrfaglige tilnærming til læring vil hjelpe elevene til å utvikle sine evner til å takle et stadig skiftende arbeidsmarked og gi dem flere sjanser til å vokse fra et personlig og faglig synspunkt.

applikasjoner

Ca 'Foscari International College er adressert til førsteårsstudenter av alle bachelor- og mastergradsprogrammer på Ca' Foscari University.

Opptakskrav

Opptak til International College er basert på:

  • Tidligere scholastiske resultater
  • Et kort motivasjonsbrev (mellom 200 og 400) ord som beskriver målene og holdningen til kandidaten i forhold til International College-opplevelsen.
  • Fluency på engelsk skal være på B2-nivå (CEFR - Felles europeisk referanseramme for språk eller tilsvarende);
  • Utlendingsstudenter skal ha kunnskaper om italiensk på B1-nivå (med unntak av studenter som søker på utdanningskurs utelukkende på engelsk)
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert June 23, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Italia - Venice, Veneto
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Italia - Venice, Veneto
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen