Cache nivå tre diplom for tidlig år arbeidsstyrken (tidlig år pedagog) (QCF)

Kensington and Chelsea College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Cache nivå tre diplom for tidlig år arbeidsstyrken (tidlig år pedagog) (QCF)

Kensington and Chelsea College

1

Arbeider med barn og tilbyr et enormt givende karriere. Hvert barn er unikt, hver familie forskjellig, og ingen dager er like.

Kensington og Chelsea College barnepass delen tilbyr alle barn og unges Workforce, Early Years Pedagog og støtte undervisning og læring kvalifikasjoner for de helt i begynnelsen av sine barn omsorg og utdanning karriere helt opp til den populære Foundation Degree i Early Years for erfarne fagfolk.

De fleste kursene er tilgjengelig på heltid og deltid. Vi har bygget gode forbindelser med våre lokale barnehager, playgroups, barnehager og skoler, slik at vi er i stand til å gi råd elever på sikring plasseringer, som er nødvendig for alle nivå 2 og 3 kurs.

Kursoversikt

Nivå 3 kurset er for de som er i arbeid eller i en fast frivillig plassering, 18 pluss.

For å søke om dette kurset må du ideelt sett ha en GCSE i både matte og engelsk og et nivå 2 kvalifisering i tidlige år. Hvis du ikke har GCSEs du er pålagt å oppnå disse i løpet eller så snart som mulig etter kvalifisering for å bli regnet i en innstillinger forholdet som et nivå tre. Du vil være i college 2 dager i uken og i plassering / arbeid for 2 dager.

Kurset har en varighet på ett år betyr det ikke tiltrekke seg noen SO poeng.

Det er en streng intervju prosess og progresjon etter ditt nivå 3 er på heltid eller deltid arbeid eller videre utdanning til CACHE nivå 4, Stiftelsen Degree (etter 2 år med nivå tre praksis) eller til universitetet for grader så forskjellige som psykologi, kriminologi, sosiologi, Early Years eller utdanning (avhengig av program og kvalifisering) Vi vil støtte deg gjennom SO prosessen.

  • Campus: Chelsea Centre
  • Times: to / fre 09:30 til 15:30
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
35 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
8,500 GBP
19 Plus £ 2882; Non-EU Fee £ 8500
Information
Deadline