The University of Cambridge University (CIE) er verdens største leverandør av internasjonale kvalifikasjoner og deres A-nivå programmet er den mest anerkjente Pre-universitetet kvalifisering i verden. Studenter i over 150 land forfølge CIE undersøkelse hvert år for å få innpass i prestisjetunge universiteter over hele verden, inkludert de i Storbritannia, USA, Canada, New Zealand og Australia.

Brickfields Asia College (BAC), er en Cambridge International Associate Partner stolte av å tilby den CIE A-nivå program som ville sette studentene i stand til å utvikle seg til grader i regnskap, Business Management, Commerce, økonomi, finans, ITC, kommunikasjon, jus, markedsføring og Mass Communication blant andre.

Studentene bør vurdere om Standard eller Express Route vil passe dem bedre.

Med Express Route, kan studentene fullføre sine A-Levels i bare 11 måneder, fra januar til november, og er i stand til å starte sin første års utdanning i Business eller Law i januar og faktisk begynne sitt andre år av sin mastergrad Course i september , sparer i året på sine samlede studier - Graduate raskere.

Vi generelt begrense studenter som tar dette alternativet til to A-Levels, men dette er den normale inngangen nivå til våre britiske universitetspartnerne hvor i de fleste tilfeller studenter i lov eller virksomhet studie sine første to år i Malaysia deretter går den Storbritannia for sin endelige år, med mindre de ønsker å studere alle tre årene i bare ett land.

Men for de som ønsker å ta tre eller flere fag Standard Route vil være det beste alternativet, og dette tar rundt 18 måneder å fullføre, etter som tiden elevene kan bestemme om du vil fortsette sine studier med oss ​​eller delta på et annet universitet, uansett hva vi vil være glade for å informere deg om det beste alternativet.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 2 flere kurs fra Brickfields Asia College »

Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
Duration
11 - 18 måneder
Heltid studier
Pris
5,682 USD
Deadline