Les den offisielle beskrivelsen

cape town

Oversikt

I Cape Town vil hver dag være som en valgfri opplevelse-bok: forestill deg fantastisk utsikt fra toppen av Table Mountain, vandre Lion's Head ved solnedgang, besøke strender - det er enda en strand med pingviner! - og mer.

Når du studerer hos oss i Sør-Afrika, vil du registrere deg for tre til fem kurs ved Sør-Afrikas ledende forskningsuniversitet, Universitetet i Cape Town (UCT), som ligger i et hyggelig forstadsområde fem miles fra sentrum. UCT er Sør-Afrikas eldste universitet og har gjennomgått en utrolig forandring siden åpningen, spesielt siden slutten av apartheid, og arbeider for å gjøre høyere utdanning av høy kvalitet tilgjengelig for studenter uavhengig av rase. UCT er offisielt anerkjent for sine styrker i afrikanske studier, biologi, botanikk, næringsliv, miljøvitenskap, historie, matematikk, ingeniørfag, sosiologi og antropologi.

Tjenestelæring i og rundt Cape Town er en sentral komponent i vårt program, da det hjelper deg med å forstå noen av Cape Towns mest presserende sosiale problemer, samtidig som du bidrar dine ferdigheter til en fellesskapsdrevet løsning. Våre læringsopplæringsalternativer i helsestudier og sosiologi inkluderer å fullføre 60 timers frivillig arbeid og forskning i Cape Town.

Studentene vil ha muligheter for sitt samfunnsbaserte tjenesteverk, enten gjennom IES Abroad kurs eller ved frivillig arbeid med andre lokale organisasjoner. I tillegg er UCT-studenter ofte med i SHAWCO, Universitetets frivillige program. Gjennom disse mulighetene får du en førstehånds titt på byens sosiale og økonomiske problemer som påvirker ulike grupper i Cape Town.

Cape Town blir klasserommet ditt. På fritiden kan du besøke lokale edelstener som Kirstenbosch National Botanical Gardens (en naturlig UNESCOs verdensarvliste), vakre Camps Bay Beach, eller klatre på det ikoniske Table Mountain og ta taubanen tilbake. Vi utfordrer deg til å dra full nytte av Sør-Afrikas vakre klima og geografi.

Vi tar deg med på valgfrie utflukter til Østkappas vakre hagerute og til Kruger nasjonalpark, hvor du kan nyte viltkjente erfarne spillrangerere. Forhåpentligvis vil eventyret omfatte å se "Big Five": løven, elefanten, Cape buffalo, leopard og rhino. Andre valgfrie dagsturer kan være å besøke District 6 Museum og Robben Island, der Nelson Mandela ble holdt fange i mange år.

Vi vil at du skal føle deg hjemme i Sør-Afrika, så vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg med å integrere deg i livet i byen. Fra bolig til kulturelle arrangementer er vår jobb å sørge for at du har den mest autentiske studien i utlandet, som er mulig.

Kjappe fakta

 • Senter: IES Abroad Cape Town
 • By: Cape Town
 • Land: Sør-Afrika
 • Studiepoeng: 15-19 per semester (3-5 kurs)
 • Undervisningsspråk: Engelsk
 • Språkforutsetninger: Ingen

Programdatoer

Når du er innlagt, kan du se reisedatoer av Predeparture-informasjonen i MyIESabroad-kontoen før du reiser.

Høst 2018

 • 8. juli - 15. november

Kommende søknadsfrist:

 • Våren 2019 - oktober 01, 2018
 • Høst 2019 - 01 oktober 2018

akademikere

Vår oppgave er enkel: å gi deg den beste studien i utlandet programmet mulig - som inkluderer høyeste kvalitet faglige og kulturelle erfaringer. Derfor samarbeidet vi med University of Cape Town. Du tar 15-19 kreditt timer per semester mens du registrerer deg på University of Cape Town kurs. Du kan også velge å ta en av IES Abroad kursene. Lag din egen faglige erfaring ved å velge fra følgende obligatoriske og valgfrie programkomponenter:

 • IES Abroad Service Learning Course: Fokusert på Sør-Afrika, inkluderer læringsprosjektet samfunnstjeneste (60 timer i løpet av semesteret) ved en lokal organisasjon (3 studiepoeng).
 • 3-5 kurs ved Universitetet i Cape Town: Melde deg på minst 15-19 IES Abroad ved Universitetet i Cape Town. Vi krever at et av kursene dine skal være Sør-Afrika-fokusert. Hvis du velger å ta en IES Abroad kurs (3 studiepoeng), vil du ta minst 12 IES Abroad ved UCT, i tillegg til IES Abroad kurset. Studentene oppfordres til å ta for det meste 2000-nivå eller 3000-nivå kurs, med maksimalt ett 1000-nivå kurs.

kurs

Etter at du er akseptert, vil du se en liste over siste kurstilbud i MyIESabroad-kontoen.

Kulturelle studier

 • CU 221 - Dialoger om forskjell (høst, vår)

Økonomi

 • SL / EC / SO 335 - Politikk, Samfunnsutvikling, Byliv i Sør-Afrika (Høst, Vår)

Helse studier

 • SO / SL / HL 345 - Helse- og samfunnsutvikling i Sør-Afrika (høst, vår)

Service Læring

 • SL / EC / SO 335 - Politikk, Samfunnsutvikling, Byliv i Sør-Afrika (Høst, Vår)
 • SO / SL / HL 345 - Helse- og samfunnsutvikling i Sør-Afrika (høst, vår)

sosiologi

 • SL / EC / SO 335 - Politikk, Samfunnsutvikling, Byliv i Sør-Afrika (Høst, Vår)
 • SO / SL / HL 345 - Helse- og samfunnsutvikling i Sør-Afrika (høst, vår)

Partner Institutt (er) Om Universitetet i Cape Town

Det eldste universitetet i Sør-Afrika, Universitetet i Cape Town er også Sør-Afrikas ledende forskningsinstitusjon. Internasjonale studenter utgjør om lag 20% ​​av den totale tilmeldingen ved universitetet. UCT ligger fire miles fra Cape Town sentrum. Pendeltiden til campus er mellom 15-30 minutter, noe som er vanlig for lokale studenter. De fleste kurs på UCT er forelesningsbaserte, noen med svært store klasser, og de møtes vanligvis mellom to og fem dager i uken. Forelesninger er ofte ledsaget av opplæringsprogrammer, som er mye mindre og tillater diskusjon av temaer og konsepter dekket under forelesningen. Tidligere studenter har funnet disse veiledningene å være ekstremt nyttige. Velg mellom mange kurs i følgende fakulteter ved University of Cape Town.

 • Handel - Regnskap, Forretningsrett, Økonomi, Finans
 • Ingeniør
 • Humaniora - Kommunikasjon, Dans, Drama, Engelsk Litteratur og Språk, Film
 • Naturvitenskap - arkeologi, astronomi, biologiske fag, kjemi, datavitenskap, miljø

Sør-Afrika-fokuserte kurs er tilgjengelige på områder som kulturstudier, dans, historie, språk, litteratur, musikk, fotografi, statsvitenskap, religion og sosiologi. Du kan ikke melde deg på kurs i Helsefagfakultetet.

Service Læring

Deltakelse i en tjenesteopplæringsopplevelse i Cape Town er en av de beste måtene å få en dypere forståelse for byens kultur og samfunn. Å jobbe sammen med lokalbefolkningen mot et felles mål, opplever du førstehånds noen av de sosiale problemene som påvirker Cape Town, mens du bidrar med dine ferdigheter til en fellesskapsdrevet løsning. En tjenesteopplæringsplassering består av tid brukt med en lokal organisasjon, ledsaget av en ukentlig akademisk, for-kreditt-tjeneste læring seminar. Gjennom seminaret har du strukturtid for refleksjon, diskusjon og forskning om problemene i vertssamfunnet ditt. Mange av samfunnsorganisasjonens forbindelser er opprettet gjennom relasjoner med IES Abroad fakultetet. IES Abroad vil hjelpe din innsats ved å legge til rette for introduksjoner til organisasjoner og gjennom koordinering av gruppetransport til stedet (for IES Abroad klassebasert fellesskapstjeneste). Hvert semester jobber våre studenter på et annet prosjekt, avhengig av behovene til samfunnet eller organisasjonen der de er frivillige. Du vil besøke samfunnet i begynnelsen av semesteret og returnere flere ganger i løpet av semesteret for å jobbe med prosjekter som vil bidra til organisasjonen lenge etter at du kommer hjem. På slutten av semesteret er du velkommen til å donere klær, toalettsaker og forsyninger igjen fra din tid i Cape Town til lokale organisasjoner. Nylige lokalsamfunnsplasseringer for IES Abroad studenter inkluderer:

 • Sisters4Sisters
 • Sozo Foundation
 • Ikhamva Ubomi
 • Brooklyn Chest Hospital

Du kan også delta i UCT-organisert service læringsmuligheter gjennom en organisasjon kalt SHAWCO (UCT Students 'Health and Welfare Centers Organization). Her kan du frivillige din tid til løpende utdannings- og helsepersonellprosjekter. Dette er ikke-kredittbærende, så mange IES Abroad studenter blir med i SHAWCO som en del av deres studentlivserfaring i Cape Town.

bolig

Private hus eller leiligheter - Du kan bo hos andre IES Abroad i et møblert hus eller leilighet nær Universitetet i Cape Town. Møblerte hus og leiligheter tilbyr enkeltrom og dobbeltrom, en felles stue og et fullt utstyrt kjøkken. Alle hus og leiligheter er utstyrt med digitale safer for lagring av personlige eiendeler. Internett-tilgang er tilgjengelig, men ikke garantert.

Studentliv

orientering

Orientering i Cape Town er spredt over to uker. Det starter med en IES Abroad orientering (3 dager) hvor du blir introdusert til IES Abroad Cape Town-staben, dine medstudenter, byen Cape Town og områdene rundt, i tillegg til Campus University of Cape Town. Orientering fortsetter med en tur langs Hageveien, Sørøstlige kysten i Sør-Afrika, hvor du utforsker hulsystemer, besøker vakre strender, kano, fottur og oppleve den fantastiske skjønnheten i det sørafrikanske landskapet. Under vår orientering, kan du også nyte en tur til sentrum av Cape Town og en lokal township. Du vil da delta i Universitetet i Cape Towns orientering (5-6 dager) som gir deg detaljer om akademikere, ekstrakursaktiviteter og frivillige muligheter. Den internasjonale akademiske programkontorets aktiviteter inkluderer en tur rundt på Cape Peninsula og muligheten til å delta i en afrikansk stil trommeselskap. I tillegg CORE ™, IES Abroad 's Comprehensive Orientation

Kvalifikasjonskrav

 • 18 år
 • I god stand på hjemme skolen din
 • 3,0 GPA eller bedre på en 4,0 skala (GPA under 3,0 vil bli vurdert i hvert enkelt tilfelle og vil kreve ytterligere dokumenter skissert i et avsnitt nedenfor)
 • Sophomore, Junior eller Senior står når programmet begynner. Søkere må ha minst tre semestre selvfølgelig arbeid når de registrerer seg på UCT (første semester sophomores kan søke). Noen lokale universitetskurs er kanskje ikke tilgjengelige for studenter av Sophomore stående.

Pass

Et pass som er gyldig i minst seks måneder utover programmets sluttdato, med minst to tomme sider er nødvendig. Et studentvisum kreves for å komme inn i Sør-Afrika. Ved opptak vil du motta mer informasjon om søknadsprosessen og eventuelle tilknyttede gebyrer. Visum søknadsprosessen for ikke-amerikanske borgere kan være ekstremt lang, vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Koste

Høst 2018

 • Undervisning: $ 13,410
 • Bolig: $ 3,795
 • Forsikring: $ 395
 • Totalt: $ 17.600

Studieår

 • Undervisning: $ 24,125
 • Bolig: $ 7,590
 • Forsikring: $ 790
 • Totalt: $ 32.505

Vurder disse prisene som utgangspunkt. Vi oppfordrer deg til å kontakte studiet i utlandet for å fastslå den faktiske kostnaden for deg når du tar stilling til økonomisk støtte, stipend, skolepolitikk og andre faktorer.

Program undervist i:
Engelsk
IES Abroad

Se 132 flere kurs fra IES Abroad »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 - 2 semestre
Heltid studier
Pris
17,600 USD
Programkostnad Fall 2018
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Juni 30, 2019
Søknadsfrist
Startdato
Juli 2019
Sluttdato
nov. 30, 2019
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Juni 30, 2019

Juli 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
nov. 30, 2019