Sertifikatprogrammer

Det finnes ulike typer sertifikater: fra grunnivå til mellomnivå og avansert nivå. Studenter velger å ta et sertifikat av mange ulike grunner: noen ganger som en overgang mellom ulike faser av akademiske studier, andre ganger for å få ytterligere faglig opplæring og kvalifikasjoner. De tilbys på et bredt spekter av fagområder, som kunstfag, humanistiske fag, bedriftsøkonomi, biologi og biomedisin, tekniske fag, teknologi, naturvitenskap og en rekke andre omåder. Mengden ulike sertifikater kan virke overveldende - ikke la det stoppe deg! Start søket ved å se på de mest populære sertifikatprogrammene nedenfor.

Nye sertifikater

Blockchain Institute & Technology

Executive Program i Blockchain

Januar 22, 2019
Lær hvilke muligheter blokkerteknologi tilbyr innen logistikk og forsyningskjeden, og hvordan implementere den for å optimalisere daglige prosesser og rutiner.

Durham College

Graduate Certificate i Sport Business Management

Januar 19, 2019
Med en unik kombinasjon av forretningsferdigheter og en solid forståelse av idrettsindustrien, overvåker sportsansvarlige profesjonelle og amatørutøvere og lag, koordinerer sportsarrangementer og jobber bak kulissene på noen av de største sportsstedene i verden.

University of Bradford

Certificate of International Foundation Studies

Januar 15, 2019
Certificate of International Foundation Studies er et pre-grad tilgang grunnlagsårsprogram utviklet spesielt for internasjonale studenter som ikke har de nødvendige kvalifikasjonene for registrering direkte på en gradskurs.

Universiteter i Norge

Endre lokasjon