Les den offisielle beskrivelsen

Det Contemporary China Studies Programme gir deg en unik mulighet til å lære om og oppleve dagens Kina i et spennende ett-semesters studie i utlandet som bærer studiepoeng for studiet ditt hjemme. CCSP er en unik læreropplevelse for avanserte bachelorstudenter som er nysgjerrige på kulturer og livsstil i Asia, som ønsker å studere ved et universitet i verdensklasse, og som ønsker å utforske forretningsverdenen i Kina i en virkelig fascinerende, men likevel internasjonal og tilgjengelig miljø. CCSP ligger i Shanghai, en av de mest spennende byene i verden, og læres i samarbeid med Fudan University, et av de mest prestisjetunge forskningsinriktade universitetene i Kina, og rangert som 40. i verden av QS. Med CCSP har du et utvalg av kinesiske språkkurser, engelsklærte akademiske kurs på en rekke emner, samt et internship i en lokal organisasjon eller et multinasjonalt selskap. I kombinasjon med regelmessige gruppeutflukter og sosiale aktiviteter som introduserer deg til tradisjonell kinesisk kultur, er CCSP et tverrfaglig akademisk program som gir grundige teoretiske og praktiske perspektiver på Kinas fremvoksende status som global makt.

Programmet består av tre deler:

 • Akademiske kurs
 • Et språkkurs
 • En lærlingplass

Du kan velge en kombinasjon av faglige og språkkurs og en internship som tilbys i løpet av semesteret, med en maksimal studiebelastning på tilsvarende 30 studiepoeng. Vi vil be deg om å foreta en foreløpig kursvalg i søknadsprosessen. Men det siste valget ditt kan gjøres en uke i programmet, etter at du har hatt mulighet til å sitte på noen av kursene av interesse. Hvis du trenger CCSP-studiepoeng til studiene hjemme, anbefaler vi på det sterkeste at du konsulterer hjemmehøgskolen på kursvalget ditt før programmet starter.

AKADEMISKE KURSER

Akademiske kurs på emner fra moderne kinesisk kultur og samfunn, økonomi, næringsliv og markedsføring til kinesisk politikk, diplomati, religion og psykologi læres alle på engelsk. Alle kurs er undervist i en periode på 2 eller 3 timer per uke, ved hjelp av en effektiv blanding av undervisningsmetoder, samt kinesisk og vestlig studiemateriell. Eksamen kan bestå av skriftlige prøver, gruppe- eller individuelle presentasjoner, avhandlinger eller oppgaver, avhengig av emnet. Den fullstendige listen over tilgjengelige kurs er under:
 • Virksomhet
 • Forsyningskjede
 • markedsføring
 • feltarbeid
 • Marketplace
 • Transitional Chinese Society
 • Samfunn og kultur
 • Shanghai studier
 • Kinesisk film
 • Urbanisering og utvikling
 • Psykologi og liv
 • Kultur og helse
 • Politisk økonomi

SPRÅKKURS

Språkkurs tilbys av lisensierte språklærere fra Fudan University i små klassesamfunn på nybegynnere og mellomnivå. Plasseringen foregår basert på din kinesiske språkferdighet, som testes i starten av programmet.

TURNUS

Du får en unik mulighet til å gjøre en internship i en lokal organisasjon eller et internasjonalt selskap. Å gjøre en internship i Shanghai gir en uvurderlig sjanse til å få arbeidserfaring i et globalt miljø, praktisk eksponering for forretningsverdenen og ledelsen i Kina, og muligheten til å utvikle unike faglige og personlige ferdigheter.

Pre-avgang

Langt før avreise, vil du bli invitert til å bli med i vår CCSP WeChat-gruppe, hvor viktig og nyttig informasjon vil bli delt, og du vil få en omfattende CCSP Pre-Departure Guide, full av praktisk informasjon om å leve og studere i Shanghai.

orientering

Ditt opphold i Shanghai starter med en gratis henting fra flyplassen og et omfattende orienteringsprogram for å gjøre deg kjent med universitetet ditt, med Shanghai og med dine nye klassekamerater.

utflukter

Du vil bli invitert med jevne mellomrom for å bli med på våre aktiviteter utenfor samfunnet, for eksempel sosiale aktiviteter, kulturopptredener og utflukter til steder av interesse i og rundt Shanghai.

Overnatting

Vi vil ta vare på din bolig på Tohee International Students Village, bare noen få skritt fra Fudan University campus.

Program undervist i:
Engelsk
Kinesisk
Sist oppdatert July 3, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Pris
57,750 CNY
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato