Les den offisielle beskrivelsen

Programoversikt

Skaff verktøysettet som trengs for å lykkes som en finans profesjonell

Finans fagfolk ansikt stadig mer komplekse oppgaver i dagens raske forretningsmiljø. For å lykkes, trenger de å mestre et bredt spekter av corporate finance verktøy og forstå hvordan du bruker dem.

Corporate Finance Modular Programme kan du kjøpe disse verktøyene i tre selvstendige moduler, satt seks til åtte uker fra hverandre for å gi deg god tid til å absorbere materialet.

Finansregnskap og analyse (modul 1) forklarer hvordan du skal lese og tolke regnskap


Corporate Finance og Verdsettelse (modul 2) ser på verdsettelse teknikker og deres bruksområder


Bedrift Finansiering og Risk Management Policy (modul 3) konsentrerer seg om bruk av finansielle instrumenter til å finansiere bedrifter og håndtere risiko.

&nbsp


Innhold

&nbsp

Modul 1: Finansregnskap og analyse
I denne modulen lærer du å vurdere ytelsen til et selskap ved å foreta en grundig analyse av regnskapet.

&nbsp

Modul 2: Corporate Finance og vurderingsprinsipper
Denne delen av Corporate Finance Modular Programme utstyrer deg med den moderne verdsettelsen verktøyene som kreves for korrekt vurdere finansielle beslutninger og vurdere selskaper.

&nbsp

Modul 3: Corporate Finansiering og risikostyring politikk
Bedrifter har tilgang til et stadig rikere sett av alternativer for å finansiere sin virksomhet. I tillegg stoler de mer på derivatmarkedene for å sikre flere kilder til risiko. Denne modulen introduserer de viktigste virkemidler for moderne bedrifter. Den utforsker også hvordan du setter pris på dem og hvordan du bruker dem til å lage gode økonomiske beslutninger.


Du vil få en grundig forståelse av kapitalmarkedene, corporate finansiering og verdsetting av bedriftens gjeld som obligasjoner, opsjoner og egenkapital. Du vil deretter undersøke sikring og styring av risiko samt viktige områder av reelle alternativer, utbyttepolitikk, fusjoner og oppkjøp, restrukturering, økonomisk nød, sikkerhet utstedelse prosessen, og langsiktig økonomisk planlegging.

&nbsp

&nbsp

Målgruppe

&nbsp

Corporate Finance Modular Programme er ideell for alle som søker en solid forståelse av nøkkelbegrepene bak moderne finansielle beslutninger.

Program undervist i:
Engelsk

Se 22 flere kurs fra London Business School »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
aug. 2019
Duration
3 uker
Deltid
Pris
14,950 GBP
Deadline
Etter sted
Etter dato