Les den offisielle beskrivelsen

I løpet av filmen kostyme er en to-årig og dekker alle industrielle og forretningsmessige tall knyttet til kostyme avdelingen. Timene er gitt om lag 950, som varierer avhengig av de planlagte produksjoner.

The Year - Historien og teknikker

Kostymene til kino er et sentralt element i etableringen og bygging av karakterene og historien, samt utseendet og måten av en film. Som med mennesker, kan kostyme aldri være generisk, men det er virkeligheten; Dette er grunnen til at kostyme arbeid kan sammenlignes med at en antropolog. Det første året fokuserer derfor på det grunnleggende og grunnleggende av historien til film kostymer, avdelingens organisering, håndverk og skreddersøm teknikker, parallelt med filmspråket literacy av alle avdelinger og teknologi grunnleggende informasjon.

II År - Performer

Antrekket er å presentere tegnet før tegnet selv er til stede, noe som gir betrakteren status, plassering, geografisk plassering, hvordan og når. Kostyme streker i volum og fargepalett dramatiske og komiske scener av en film. I det andre året du utdype derfor aspekter knyttet til byggingen av karakter og sammenbrudd, og starter med manuset, utviklingsarbeidet og Budget Management, forholdet til make-up avdeling og skuespillerne, sammen med den digitale moduler Design, Scenografi og baser 3D-grafikk.

forutsetninger

 • flertallet
 • High School Diploma eller tilsvarende
 • Oppholdstillatelse (for utenlandske studenter)
 • Kjennskap til italiensk - Utmerket
 • film / TV kultur - Utmerket
 • Evne til å arbeide i team - God
 • Engelskkunnskaper - Grunnleggende

jobb~~POS=TRUNC muligheter~~POS=HEADCOMP

Jobbmuligheter som ligger i dette kurset er:

 • kostymedesigner,
 • Assistant Costume Designer,
 • av Set Sarto,
 • Invecchiatore av kostymer,
 • Designer av kostymer.

produktet Material

Elevene i den akademiske løpet av rekkefølge, med mindre unntak av noen studenter for eventuelle fravær eller disiplinære årsaker, vil møte på slutten av kurset å ha en portefølje 4/6 Årlige audiovisuelle produkter laget i løpet ansatte månedlige øvelser.

Disse produktene omfatter blant annet jakten, sekvensen nivå, kamp, ​​musikkvideoen, komedie og science fiction på grønn skjerm.

Sage Studio avslutte året, maksimalt 6 minutter, og kortfilmen Diploma på slutten av det andre året på inntil 12 minutter, vil alltid være en del av studentens portefølje Course avhengig av produksjoner som har deltatt.

Det er tenkt en eksamen på slutten av kurset, avgjørende for godkjenning av produksjonen av Diploma Short.

språk

Kurset er på italiensk, men noen moduler og / eller klasser vil bli holdt på engelsk.

praktiske aktiviteter

Kurset inneholder leksjoner undervisning literacy kjøretur gjenstand for utøvelsen av måneden; øvelser på settet og i helgene; visjon og kritiske lærdom av avsluttede øvelser.

FAQ

Leksjoner og frekvens

Når begynner kursene og når de ender?

RFA kurs starter i oktober og slutten mai; Juni og juli arrangeres årets slutt produksjoner der alle elevene delt på mannskapet.

Oppmøte er obligatorisk?

Ja. RFA Kursene har obligatorisk oppmøte hver dag. Frekvensen kvalitet er en viktig parameter som hjelper Academy til å velge og identifisere de mest fortjenstfull studenter.

Jeg vil gjøre praktiske leksjoner i løpet av kurset?

. Ja Roma Film Academy som mål å trene studentene i to trinn: leseferdighet og teknisk i det første året, i henhold til sjangere og språk. Treningsmetoden er i hovedsak basert på praktiske teknikker og teoretiske begreper gjennom foredrag på settet, den månedlige øvelser, studie essays og korte filmer diplom.

Når er lærdom og til hvilken tid?

Klassene holdes fra mandag til fredag, med en eller to daglige skift og en helg per måned av produksjonen. Lærdom kan være calendarizzate 9,30 til 18,30; den månedlige produksjons på faste tidsplaner og gir ulike varigheter, rapportert fra tid til annen på instruksjons kalendere.

Hvor tar du lærdom?

Klassene holdes i klasserommene på Cinecittà Studios og Theatre of legging av Roma Film Academy . spesifikke leksjoner i stedet foregå direkte i lokalene til utvalgte partnere med skolen. Den månedlige pedagogiske produksjoner og årsskiftet, til slutt, holdes på stedet identifisert fra tid til annen av elevene i henhold til type prosjekt.

Hvilket språk er kursene?

Studietilbudene blir holdt på italiensk, er derfor nødvendig for utenlandske studenter et nivå av grunnleggende kunnskap. Alle studenter er pålagt grunnleggende kunnskaper i engelsk, siden noen av modulene er på engelsk.

Kan jeg delta på flere kurs samtidig?

Nei. Den pedagogiske toårsplan for Roma Film Academy gir et betydelig antall timer viet til tverrfaglige foredrag eller felles klasser, der to eller flere klasser fungerer sammen. Noen dager, gir også to klasse skift, så det er ikke mulig å delta på to kurs samtidig.

Kan jeg endre kurs?

. Ja De fire første ukene av forkurs er definert: det første året må delta lærdom av alle studietilbudene i skolen. Denne perioden er viet til leseferdighet på både generelle avdelinger på teknisk utstyr og hierarkier som klargjør ting til de som er usikre på hvilket kurs du skal velge. På slutten av det forberedende er det derfor mulig å gjennomføre en endring over, som et resultat av inngangen test for å bli støttet av læreren referent av ny kurs velges.

Det er eksamen, tester eller kontroll som i løpet av året?

Ja. Periodisk vi teste og pedagogiske tester. Disse, sammen med månedlige øvelser, med essays av slutten på første året og disiplinære parametere, er de viktigste aspektene som utgjør det faglige skjønn som er nyttige for opptak til andre året. På slutten av det andre året, i tillegg vil det være en avsluttende eksamen som bestemmer godkjenning av vitnemål kortfilm.

opptak

Hva er de grunnleggende kravene for å registrere for et kurs?

De grunnleggende krav for alle studietilbudene er av alder, en high school diplom, en høy kompetanse og kunnskap om det italienske språket, en god film kultur og en grunnleggende kunnskaper i engelsk.

Som kravene for hvert kurs blir evaluert?

Kravene er vurdert under oppføring test, som bestemmer startnivået for hver kandidat. Men skolen forbeholder seg retten til å utføre i løpet av toårsperioden, etter eget skjønn, ytterligere kontroll for å overvåke utviklingen av den enkelte student.

Hva er inngangen test og hvor lenge?

Inngangen testen vil vare ca 30 minutter og er instrumentet som leder for Human Resources og læreren bestemme startnivået for hver kandidat. Intervjuet er også nyttig for å forstå hva som er holdningen og motivasjon av kandidaten. Kandidater som ikke oppfyller, ved skjønn av skolen, er kravene anses uegnet. Inngangen test er fri og binder seg ikke til innmelding. Du kan bestille en eller flere innspill bevis gjennom de aktuelle skjemaene.

Jeg har erfaring i film / TV-bransjen for å få tilgang til RFA kurs?

Nei. For å få tilgang til RFA kurs er ikke nødvendig å ha en teknisk / kunstnerisk trening i begynnelsen av de to foregående årene som tilbudet av opplæring omfatter leseferdighet for hver avdeling.

Jeg må forberede materialet for å ta inngangen test?

Det er ikke nødvendig å ha produsert materiale, men du kan og bør ta når inngang teste sine potensielle allerede gjort materialer (f.eks. Videoklipp, korte, noveller, dikt, foto portefølje, design, bok, script ekstrakter og lignende ). Materialene må bringes på USB-medier eller harddisk formatert for Mac; Han vil være læreren til å velge hva du skal se blant materialene som presenteres i den fasen av input test.

Hvis jeg ønsker å melde deg på skuespiller klasse, må jeg møte en rettssak?

Selv for kurset of Acting ventes egen inngang test. Læreren kan etter eget skjønn, kreve at lesing av en tekst eller stille mer spesifikke spørsmål nyttig å vurdere startnivået. Det er imidlertid nødvendig for fremstilling av dette materialet.

Kan jeg melde direkte i det andre året?

For noen kurs kan du melde deg direkte i det andre året etter bestått opptaksprøve.

Hva er motivasjonen brevet som jeg sendte før min inngang test?

Følgebrevet er en kort presentasjon av en kandidat skriver for å forklare hvorfor det har besluttet å foreslå for en bestemt akademisk kurs, som er uttalt mål, slik som noen av opplevelser, som studier har gjort. En kort presentasjon av selvtillit og motivasjon dermed ønsket om å foreta en teknisk / kunstnerisk karriere i den audiovisuelle sektor, som ansatte RFA hjelpemiddel for å få et bedre inntrykk av kandidaten. Brevet bør bestå av en enkelt side, eventuelt i en "mappe", det vil si 1800 tegn inkludert mellomrom og lagret i PDF-format. De alltid inkludert: sted, dato, personlige detaljer om søkeren, inkludert navn, etternavn, telefonnummer og e-postadresse; fotnoter bør i stedet gis samtykke til behandling av personopplysninger oppdatert med henvisning til rettslig forordning nr. 196/2003.

Når jeg må sende en motivasjon brev til sekretær?

Brevet sendes først etter at du har mottatt bekreftelse på din oppføring test. Det vil være sekretariat for å spørre deg om dette skjemaet, segnalandoti fristen for å sende og e-postadresse for å sende den.

registrering

Hvordan registrerer du?

For å melde deg på faglige kurs du må ta en inngang test på den tiden, gratis og uforpliktende registrering. Du kan bestille inngangen test med form i en av sesjonene indikert av Roma Film Academy . Du kan ikke støtte oppføring test på andre tider av året, og hver økt har en annen inngang. Etter å ha mottatt utfallet av rettssaken, hvis risultassi hensiktsmessig, vil sekretariatet informere deg hva du skal gjøre for å registrere deg.

Hva er registrering?

Registrering er beløpet som trengs for å bekrefte sin plass i klasserommet og skal betales bare det første året etter en vellykket kommunikasjon av inngangen testen. Deltakeravgiften varierer avhengig av økten som du abonnerer på og gi selv om du ikke har tenkt å fortsette med kursdeltakelse. Du kan signere etter å ha mottatt de positive resultatene i oppføringen testen, både på hovedkontoret og på nett, etter retningslinjer gitt av sekretariatet.

Hva er datoer og tidsfrister ved å melde?

Registreringen er åpen fra mars til september 2018. Beløpet skal betales varierer i henhold til sesjon der du registrerer deg. Husk at hvis du gjør din inngang test i mai og du er kvalifisert, kan du registrere deg selv senere; Du må imidlertid betale kostnadene for undervisning gitt i den måneden. For registrering forespørsler som kommer fra august og utover, reservene skole for å sette inngangs tester kun for kurs som fortsatt har ledige plasser.

På slutten av det første året de blir automatisk innmeldt i andre?

På slutten av det første året sekretariatet sender studenter skjemaene som trengs for å søke om innreise til det andre året. Aksept av forespørselen avhenger av banen tatt i det første året, de endelige evaluering av lærere og eventuelle disiplinære eller forvaltningsmessige tiltak. Studenten derfor bestemmer seg for å fullføre sine studier i det første året får bare et sertifikat for oppmøte og dermed ikke bli pålagt å betale linje med det andre året.

Hva skjer når du er medlem?

Etter å ha bestått inngangen test, sender sekretariatet skjemaene til å tegne. Når de er sendt tilbake utfylt skjema, er du offisielt en RFA student. Å perfeksjonere praksis, vil du bli bedt om å sende noen dokumenter, tid og måte som disse angir Sekretær:

 • kopi av sertifikatet av high school diplom;
 • 2 passbilder, en trykt og digitalt for å sende e-post;
 • stemple til en verdi av € 2,00;
 • kopi av skatteklasse;
 • sertifikat av god helse (kun for kurset i konstituert).

For utenlandske studenter er det også nødvendig:

 • sertifisering attesterer utstedelsen av visa som skal oppnås studie ved den italienske ambassaden eller konsulatet i landet de bor.

Hvor mye koster et kurs RFA?

Prisen på kursene er angitt direkte i den spesifikke kurs kortet.

Skolen har et maksimalt antall elever per klasse?

Ja. Hvert år Academy definerer et maksimalt antall elever per klasse i henhold til de kandidater anses egnet og supply chain management. På denne måten blir alle elevene garantert en høy profil utdanning i form av undervisning utlevert, plass og utstyr. Antall seter tilgjengelig for innmelding i det første året og for direkte ene i det andre året er spesifisert direkte i klassen kortet.

akademisk Sti

I løpet av de to årene akademiet tillater meg å gjøre praksisplasser?

Indikasjonen for skolen er å vie seg til full kapasitet på frekvensen av kursene og produksjonsaktiviteter i løpet av toårsperioden. I unntakstilfeller eller for spesielt viktige aktiviteter, Academy godkjenner perioder med trening / internship i løpet, selv om den ikke er i tråd med opplæring gitt.

Kan jeg kombinere min jobb med frekvensen på akademiet?

Akademiet er en altomfattende engasjement: forelesninger, selvstendig og gruppearbeid økter, utarbeidelse av månedlige og spesielle arrangement prosjekter, fylle RFA student rutine. E 'kan arbeide i fritidsplaner, men en hvilken som helst mangel på grunn av arbeidsmessige grunner ikke er berettiget.

Som støtter Academy i inn i arbeidslivet?

RFA følger sine elever til konfirmasjonen og fortsetter å overvåke dem etter. Avhengig av de spesifikke funksjonene som studenten har utviklet seg over to år, den oppkjøpte profesjonalitet og fortjeneste av hver student, til skoleoppgave profilen til student eller alumnus nominere produksjoner og profesjonelle arbeidsplasser. direkte oppføring i den profesjonelle kretsen er ikke garantert enda mer så hvis en av de tekniske og etiske standarder er ikke fornøyd i den oppfatning av skolen.

Kan jeg jobbe for Academy?

Ja. Det skjer ofte at en tidligere student blir førsteamanuensis eller assistent for pedagogiske eller tekniske segmenter av RFA. Profesjonalitet, dyktighet, pålitelighet og generelle læreplanen tidligere elev er viktige parametre i valg av samarbeidet.

Hvilke bevis kommer jeg til slutten av kurset?

Studenter som fullfører studiet indikert ved skolen, fikk utgivelsen av hovedfagsutdanning. I tilfelle av oppgivelse av kurs eller studentens suspensjon fra leksjonene, vil de bli utstedt kun sertifikatene angitt i skolen forskriften.

Hvordan kan jeg bli en "RFA ambassadør"?

Den "ambassadør" (eller Ambassadors) er alumni som jobber i skolen foreslår arrangementer eller aktiviteter utenom undervisningen og gjør veiledning arbeidet mot skolens studenter. På slutten av sine studier kan du bli overført til sekretær kontor for en jobb å bli en "ambassadør". Dersom ledelsen mener at du har alle kravene for å representere Academy, kan du bli en "ambassadør" og nyte fordelene knyttet til dette tallet.

Kan jeg delta i RFA aktiviteter selv når jeg er ferdig med min kurs?

Ja. The Academy vil holde kontakten i databasen for evidenziarti tiltak, arrangementer, anledninger eller forretningsmuligheter avhengig av kvalifikasjoner. Hold deg oppdatert så kontaktene kommunisere til sekretariatet e-post og telefon.

Vi kan tilby kurs i italiensk med engelske moduler. Vi tilbyr ikke kurs på engelsk.

Program undervist i:
Italiensk

Se 5 flere kurs fra Roma Film Academy »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
6,500 EUR
- per studieår
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato