Read the Official Description

MÅL

  • Gi et solid teoretisk fundament studenter innen økonomi, jus eller kinoens historie og audiovisuelle, som vil tillate dem, under deres fremtidige karriere, berike deres oppfatning av yrket og å legge til rette beslutningsprosesser.
  • Integrer studenter inn i arbeidslivet gjennom praksisplasser, noe som gjør dem umiddelbart operativt, og derfor attraktiv for industrien rekrutterere. Dette er desto mer viktig at det er en sektor som opererer hovedsakelig gjennom nettverk.
DHEC DISTRIB VARE

FORRETNINGSMULIGHETER

Målet med opplæringen gjelder bransjer lastet eller produksjonsassistent på kort sikt i et filmproduksjonsselskap, programmering assistent i en stor bakkebundet kanal eller leder for forskning for en reguleringsmyndighet som CSA.
Til slutt kan de vurdere å jobbe som programmerer eller markedssjef i en film distributør, redaksjonell leder i en kanal eller direktør for anskaffelser for en distributør, osv ...

DHEC 2

PUBLIC BEKYMRET

Hautes filmvitenskap er beregnet for studenter +3, innehavere av en lisens eller en Grande Ecole grad, for eksempel hovedfagsstudenter av ESRA.
Søkere må vise en interesse i yrker med kino og audiovisuelle sektor. De må gi en søknad og CV, og tilbringe intervju.
Program taught in:
Fransk

See 5 more programs offered by ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato