DHEC scenario / produksjon

ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

DHEC scenario / produksjon

ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle

MÅL

Hautes Etudes Cinematic Scenario som mål å utdanne fagfolk i stand til å møte forventningene til programmet bransjer på alle spørsmål som berører skrivingen av innholdet. I løpet av sine to år med trening, elevene lære å scénariser alle typer arbeid eller audiovisuelle sjanger, enten det er film (fiksjon og dokumentar), TV eller media i sine ulike formater og innhold spesifikke.

På slutten av sine studier, er studenter sluttføre en 90-minutters fiction scenario. Dette arbeidet er gjenstand for en pedagogisk oppfølging gjennom hele året og gir opphav til et forsvar.

I dette arbeidet legger en avhandling om et emne relatert til opplæringen.

DHEC SCENAR realisering

KARRIEREMULIGHETER

Aktiver studenter som ønsker å gjøre skriftlig hovedfokus for sitt arbeid, enten fiktive scenarioer i live-action eller animasjon, dokumentar eller tegneserie scenarier, gevinst den nødvendige kompetanse til å praktisere yrket av forfatteren. Tillat studenter som ønsker å filmproduksjon mestre kunsten av historiefortelling og mekanismene for playwriting samtidig ha kompetanse til å håndtere iscenesettelsen, retning av skuespiller og filmskaping i sin tekniske komponenter om kutting av filmen skyting, redigering eller blande i post-produksjon. Ferdighetene ervervet i løpet av treningen tillate elevene å søke stillinger innen følgende områder:

  • Generalist og tematiske kanaler for tv (leser, litterær retning)
  • Sofica. finansieringsselskaper (spiller)
  • produksjon selskaper
DHEC

PUBLIC BEKYMRET

Hautes Etudes Kinematografisk scenario er for nivå studenter +3. Søkere må vise en interesse i yrker av den audiovisuelle sektor og i alle former for skriftlig (kino, teater, tegneserier, romantikk, TV, dokumentar, reportasje).

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Fransk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Frankrike - Paris, Île-de-France
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Frankrike - Paris, Île-de-France
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen