Read the Official Description

ht

The Computer Network Support Specialist programmet tilgjengelig på våre Florida studie vanligvis tar 12 måneder å fullføre. Når du fullfører dette programmet, vil du motta teknisk diplom fra CBT College.

Når du mottar et datanettverk Support Specialist diplom, kan du starte din karriere innen IT-bransjen. Du vil imøtekomme til e-post og telefonsamtaler fra personer som opplever problemer med datamaskinen sin maskinvare eller programvare. Noen bedrifter og organisasjoner ansette Computer Network Support Specialist å motta støtte i sine informasjonsbehandling avdelinger. Disse stillingene vil alle krever at du har sterke problemløsning og analytiske tenkning ferdigheter.

Oversikt

Hvis du har sterke analytiske ferdigheter, er flott med feilsøking, har utestående kommunikasjonsferdigheter, sammen med fingerferdighet, kan en karriere som Computer Network Support Specialist være det perfekte valget for deg. Computer Network støtte spesialister gi hjelp og råd til folk og organisasjoner som bruker dataprogrammer eller utstyr. Noen kaller datanettverk støtte spesialister, støtte informasjonsteknologi (IT) ansatte i organisasjonen. Andre, kalt datamaskin brukerstøttespesialister, bistå ikke-IT-brukere som har dataproblemer.

De fleste arbeidsgivere i dagens samfunn vil kreve at du har en diplom eller grad før du kan begynne å arbeide for deres bedrift eller organisasjon. Melde deg inn i Computer Network Support Specialist diplom program ved våre Miami Gardens, Hialeah, og Flagler studiesteder vil gi deg den kompetanse, erfaring og kunnskap er nødvendig for en karriere i IT-bransjen.

Objektiv

Når du har registrert i Computer Network Support Specialist programmet på CBT College, vil du være forberedt på å håndtere, forstå og utføre en rekke oppgaver, inkludert de som er knyttet til maskinvare og programvare vedlikehold, i tillegg til feilsøking for maskinvare og programvare . Du vil også kjenne de praktiske og teoretiske grunnlaget som er nødvendig for å opprettholde, designe og implementere et nettverk system. Du vil også vite hvordan du bruker vanlige forretningsapplikasjoner.

For å sikre høy kvalitet på arbeid, vil du trenger for å bli en sertifisert datamaskin tekniker. Kurset instruksjon og hands-on erfaring vil forberede deg på ulike sertifiseringsmålene, som inkluderer:

  • CompTIA A + sertifisering
  • CompTIA Network + Certification

Utfall

Datanettverk støtte spesialister vanligvis gjør du følgende:

  • Test og evaluere eksisterende nettverkssystemer
  • Utfør jevnlig vedlikehold for å sikre at nettverkene fungerer korrekt
  • Feilsøke lokalnett (LAN), fjernnettverk (WAN) og Internett-systemer

Datanettverk støtte spesialister, også kalt teknisk støtte spesialister, vanligvis arbeider i organisasjonens IT-avdelingen. De hjelper IT-ansatte analysere, feilsøke, og evaluere datanettverksproblemer. De spiller en viktig rolle i den daglige vedlikeholdet av organisasjonens nettverk ved å finne løsninger på problemer som de oppstår. Løse en IT-problem på en riktig måte er viktig fordi organisasjoner er avhengige av sine datasystemer. Teknisk støtte spesialister kan gi bistand til organisasjonens databrukere via telefon, e-post, eller i-person besøk. De ofte arbeider under nettverk, som håndterer mer komplekse oppgaver.

Helpdesk teknikere: vanligvis gi teknisk hjelp til ikke-IT databrukere. De svarer på telefon og e-post forespørsler om hjelp. Noen ganger gjør de befaringer slik at de kan løse et problem i person.

Kan løse helpdesk teknikere en rekke problemer som varierer med næringen og den spesielle fast. Noen teknikere jobber for store programvareselskaper eller for støtte tjenestebedrifter og må gi instruksjoner til bedriftskunder om hvordan du bruker komplekse programmer. Noen ganger de arbeider med andre teknikere for å løse et problem.

Andre arbeider i callsentre, besvare enklere spørsmål fra forbrukere. Noen teknikere jobber for organisasjoner og bidra til ikke-IT-arbeidere med sine dataproblemer.

eytaer
Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by CBT College - Miami »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato