Les den offisielle beskrivelsen

Hva tar det for å lede et selskap til Fortunes liste over 100 beste firmaer å jobbe for i Amerika? Har Southwest Airlines cornered markedet på kundeservice og medarbeider engasjement? Og kan leksjonene fra den sørvestlige kulturen bli duplisert på arbeidsplassen din?

De fleste tror ikke det er mulig for et selskap å elske deg, og mange forstår ikke hvordan du kan elske et selskap, ifølge tidligere administrerende direktør Herb Kelleher. Faktisk, i dag lever mange mennesker i "bedriftens frykt", redd for at de kan gjøre feil og tanker sine karrierer. Filmen, Det er så enkelt, viser at det er mulig å forandre den frykten for å elske.

Filmen tar deg bak kulissene på Southwest Airlines for å finne ut hvorfor de er en av de mest ettertraktede arbeidsgiverne i nasjonen, og en av de mest vellykkede og beundrede organisasjonene på planeten! Fra den nyeste medarbeider til konsernsjefen er det noe i det er så enkelt for alle!

Det er så enkelt viser hvordan tillit, respekt og støtte blant medarbeidere vil øke produktiviteten og opprettholde og forbedre kundeservice og vekst. Alt skjer ved å gi medarbeidere friheten til å gjøre jobben sin bra, friheten til å lære av feil og friheten til å elske sitt arbeid!

Bli med oss ​​når vi ser på de seks faktorene som kan forandre organisasjonslivet, inkludert:

Ledelse

ansvarlighet

Visjon

Kundeservice

Kvalitet og produktivitet

Endring

Hør det fra de ansatte i sørvest, og oppdag hvor mye av det som kan brukes til organisasjonen din.

Nye datoer som skal annonseres


Se 31 flere kurs fra University of Tulsa College of Business Administration »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 dag
Deltid
Pris
175 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato