Les den offisielle beskrivelsen

Ekspert Animasjon Supinfocom Rubika syklus inneholder tre studieretninger: Character animasjon, VFX PREPROD Produksjon og bilde.

Spesialisering Character Animation

Flere og flere bærere er nå bruker animasjon, spesielt figuranimasjon. Også er det viktig å vite og forstå prinsipper og mekanismer som kan gi liv til en karakter, et dyr eller skapning i datagrafikk.

Sammen med disse kunstneriske grunnleggende forbundet med observasjon av virkeligheten, en gradvis teknisk opplæring følger eleven slik at han kunne gjennomføre konkret i 3D-programvare, animasjoner og uttrykk som gir liv og overfører følelser forventet.

Muligheter: 3D Animator, Specialist oppsett ...

Spesialisering PREPROD Realisering

Før en animert film projiseres på kino, er de grunnleggende trinnene opp.

Det er selvfølgelig manuset og den opprinnelige ideen, men kom veldig raskt kunstnere som synliggjør og gi kjøtt til verden avbildet av manuset. Dette er de storyboarders som høydepunkt bilde regissørens visjon, konseptkunstnere som innbiller settene som krever manuset. Men også "tegn designere" som gravid og gi mening til utseendet av tegnene!

Det er en viktig forberedende arbeid som krever tett samarbeid med kunstnerisk ledelse og gjennomføring.

MuligheterStory-boarder, Matte maler, layout artist, Character Designer ...

Infocom

Bilde spesialisering VFX

For å realisere regissørens visjon, er sterke tekniske og kunstneriske ferdigheter som kreves i 3D imaging.

Også en kunnskap presset Rendering, sammensetting, er FX avgjørende for å møte den farge boards, concept art og validert av regissøren. Produsere et mykt lys for en scene finner sted i morgen krever et øye og en økt kompetanse i "rendering" og "sammensetting".

De mest avanserte verktøy i tjenesten av en kunstnerisk visjon om å produsere de mest fantastiske bildene mulig og formidle følelser beregnet av regissøren.

Muligheter: Rapporter Specialist, Specialist sammensetting, VFX spesialist ...

Program undervist i:
Fransk

Se 6 flere kurs fra RUBIKA »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019