Diplom (utvidet) i matteknologi
University of Johannesburg
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Johannesburg, Sør-Afrika
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
4 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
ZAR 43 121 / per year *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* innkvartering for overnattingssteder: USD 2500 per år
Introduksjon
Det sentrale formålet med diplomet (utvidet) i matteknologi er å utvikle nyutdannede som kan demonstrere fokusert kunnskap og ferdigheter innen matteknologi. Studiet fokuserer derfor sentralt på å utstyre studentene med en dyptgående og spesialisert kunnskap om de generelle prinsippene og praktiske ferdighetene som gjelder for matteknologibransjen. Som en del av vitnemålstudiet, og i samarbeid med relevante arbeidsplassinstitusjoner / organer / organisasjoner, blir studentene også utsatt for den relevante arbeidsverdenen for å få erfaring med å anvende den ervervede kunnskapen og praktiske ferdighetene i arbeidslivssammenheng. Undervisningen og arbeidsplasserfaringen gjør det mulig for suksessfulle studenter å få tilgang til en rekke karriere- og sysselsettingsmuligheter knyttet til analyse av deres spesialisering.
Opptak
Programresultat
Studentene skal kunne:
- Identifiser, evaluer og løs både rutinemessige og ukjente problemer ved å bruke riktige prosedyrer/metoder/teknikker.
- Arbeid effektivt med andre i et team.
- Håndtere veldefinerte og nye læringsaktiviteter innenfor et strukturert læringsmiljø.
- Analysere, syntetisere og vurdere informasjon, teorier og ideer knyttet til analytisk kjemi/bioteknologi/matteknologi.
- Demonstrere forståelse for omfanget og hovedområdene innen analytisk kjemi/bioteknologi/matteknologi og hvordan den respektive disiplinen/feltet forholder seg til andre områder eller systemer.
- Overvåke sin egen ytelse og vurdere den mot de gitte kriteriene.
- Presentere og kommunisere informasjon effektivt og meningsfullt ved å bruke vitenskapelige og akademiske/profesjonelle diskurskonvensjoner og formater.
- Vis ansvar overfor andres miljø og helse ved å bruke vitenskap og teknologi i samsvar med anerkjente faglige og/eller etiske koder eller praksis.