Read the Official Description

(Certificate III - Diploma) og diplom til Degree (D2D)

Hunter TAFE tilbyr en unik Engelsk og IT (Nettverk) pathway pakke. Du kan velge å gjøre kursene enkeltvis eller kombinert dem for en "pakke" som sparer deg for penger og garanterer deg en emisjon.

Pakken inneholder:

 • 18 måneders studie program.
 • Engelsk og Diploma.
 • Tilgang til prisbelønt Newcastle English Language Centre på campus.
 • Du kan jobbe mens du studerer.
 • Tilgang til vår nedsatte studentboliger.
 • Internship program tilgjengelig.
 • Velkomstpakke inneholder kinobilletter, ti pin bowling pass, studentforeningen medlemskap og mer!
 • Gratis flyplassen plukke opp (fra Newcastle regional flyplass).

Engelsk klasser (om nødvendig) - AUD $ 5000: 00 (6 måneder).

Certificate III til Diplom Information Technology (Nettverk) pakke - AUD $ 22 000: 00 en besparelse på AUD $ 1460: 00

Semester 1 - engelsk klasser (om nødvendig)

Hunter TAFE er hjem til den prisbelønte Newcastle English Language Centre. Dette senteret opererer 51 uker i året med et komplett utvalg av studietilbud som er tilgjengelige for alle elever, også de på andre enn studentvisum visum.

Dette programmet vil kjøre i 20 uker for en rabattert pris AUD $ 5000: 00 (AUD $ 250: 00 / uke)

Programmet inkluderer:

 • Engelsk for eksamensforberedelser.
 • Cambridge First Certificate (FCE).
 • Cambridge Certificate in Advanced English (CAE).
 • IELTS forberedelse.
 • Generelle engelske nybegynner til avansert.
 • Engelsk for vitenskapelige formål.

Entry level for dette produktet er et minimum IELTS 4.5 eller tilsvar Vennligst merk: Vår English Language Centre kan vurdere engelskkunnskaper før innmelding.

Semester 2 - Certificate III Informasjon, Digital Media and Technology (Network Administration)

Dette kurset er for folk som ønsker å være kompetent i et bredt spekter av generell informasjon og kommunikasjonsteknologi (IKT) tekniske funksjoner, og for å oppnå en viss grad av selvforsyning som en avansert IKT-bruker.

Personer som arbeider på dette nivået vil støtte informasjonsteknologi aktiviteter på arbeidsplassen over et bredt spekter av IKT-områder. Dette kurset gir deg muligheten til å utvikle spesifikke ferdigheter i Network Administration.

Individuell selvfølgelig koste: AUD $ 7,000.00 seks måneders program. Entry level for en av de tre Certificate III kvalifikasjoner er minimum Academic IELTS 5.5.

Semester 3 - sertifikat 4 i Informasjonsteknologi Nettverk

Dette kurset er for folk som ønsker å være kompetent i installasjon og drift av småskala nettverk, enten som et uavhengig nettverk support tekniker eller som del av et team.

Individuell selvfølgelig koste: AUD $ 10,000: 00 6 måneders program. Oppføring for Certificate IV i Informasjonsteknologi Nettverk er Certificate III Informasjon, Digital Media and Technology (Network Administration)

Semester 4 - Diploma of Information Technology Nettverk

Dette kurset er for folk som ønsker å være kompetent i å håndtere. som en uavhengig IKT spesialist eller som del av et team. installasjon av en rekke nettverk inkludert internettkommunikasjon. sikkerhet og / eller e-business.

6 måneders program.

Individuell selvfølgelig koste: AUD $ 6660: 00 Entry for Diploma of Information Technology Nettverk er Certificate 4 i Informasjonsteknologi Nettverk

Arbeid i Hunter region:

Over 90% av Hunter TAFE IT kandidater er for tiden ansatt i bransjen.

Enten man jobber for å få praktisk erfaring, eller trenger en uformell jobb å hjelpe kundestøtte boutgifter, det er mange måter å finne arbeid som passer enhver situasjon.

Våre Diplom-til-Degree (D2D) Universitetet pathway programmer tilbyr deg en smartere måte å få en australsk bachelorgrad.

Sterke universitets relasjoner

Våre sterke relasjoner med fem av Australias beste universiteter - University of Newcastle (UIN), Australian Catholic University (ACU), Southern Cross University (SCU), Charles Sturt University (CSU) og University of Western Sydney (UWS) - sikrer garantert aksept av dine akademiske studiepoeng og en myk overgang til universitet.

Hvorfor gjøre en D2D?

Bygg din vei til Universitetet på Hunter TAFE og tjene opp til 120 studiepoeng mot graden! Ved Hunter TAFE vi tilbyr TAFE NSW kvalifikasjoner som er høyt ansett lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Troverdigheten i en Hunter TAFE kvalifisering kan åpne døren til mange arbeidsplasser og studietilbud.

Når du har fullført dine studier med Hunter TAFE kan du være kvalifisert for videre studier ved et universitet i hele Australia.

 • Du sparer penger - våre semester skolepenger er billigere
 • Jevnere oppføring - Hunter TAFE Akademiske og engelsk språk inntakskrav er mer avslappet
 • Oppgradere med to kvalifikasjoner - en internasjonalt anerkjent Hunter TAFE diplom eller avansert diplom og en bachelorgrad.
 • Gir praktiske, karriere-fokuserte ferdigheter til å gå med din grad.
 • Lar deg søke Strømlinjeformet Visa Processing (SVP)
 • Kan tillate deg å søke om en midlertidig Graduate visum - Post Study Work Stream.

Våre D2D programmer

Noen av våre mest populære D2D trasé er i regnskap, næringsliv velferd, barnas tjenester, gjestfrihet, informasjonsteknologi og turisme. Du kan bestemme på universitetet og graden mens du studerer med oss ​​eller søke før du kommer til Australia ved å pakke kurset.

Program taught in:
Engelsk

See 13 more programs offered by Hunter TAFE - Australia »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Jan. 2020
Duration
18 måneder
Heltid studier
Pris
22,000 AUD
Deadline
By locations
By date
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato