Diplom av kreative bedrifter

Acknowledge Creativity

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Diplom av kreative bedrifter

Acknowledge Creativity

Det er det perfekte stedet å utvikle dine kreative, tekniske og entreprenørlige talenter, og vil forberede deg på et eklektisk utvalg av kreative karrierer, uansett hvilken vei du velger. Våre studenter lærer via tradisjonelle og moderne læringsmodeller. Kurset skal utvikle en konkret forståelse av hvordan kreative karrierer passer i samfunnet og den viktige rollen de spiller i å kommunisere til et bredt publikum.

Diplom for kreativ virksomhet adresserer et voksende behov for bedrifter og forretningsfolk for å takle problemløsing på en kreativ måte, ved å bruke en samarbeidsmessig tilnærming til arbeidsplasskultur og en mer humanistisk stil.

Hvis du er en ung entreprenør, en forretningsmessig person, noen som ønsker å omfavne kreative næringer, eller bare skaffe seg ny kunnskap for å forbedre din nåværende karriere, er dette kurset for deg.

Diplom of Creative Enterprise fremmer interaktivt samarbeid og erfaringsbasert læring for å forberede studentene på virkelige scenarier og stadig skiftende arbeidsplasser.

Studentene vil lære de ferdighetene som er vitale for å lykkes i vår stadig skiftende globale ideeride. Det gir en mulighet til å undersøke produksjon og bruk av original og inspirert kunnskap, og bli utsatt for nye måter å tenke på. Et mangfoldig utvalg av verktøy vil hjelpe elevene til å navigere i den raske utviklingshastigheten i teknologi og samfunnsmessige påvirkninger som skaper vår verden på en daglig basis.

Gjennomføring

Dette kurset vil fokusere på ansikt til ansikt læring, hands-on aktiviteter og praktiske resultater. Hver enhet tilrettelegges av bransjeledere og inkorporerer de nyeste læringsmetodikkene.

Kurset er delt inn i 4 trinn på 6 uker hver, med2 enheter per scene. Hver enhet har 4 kontakt timer per uke, og du forventes å fullføre ytterligere 6 timer selvstudium per enhet.

Enheter

 • Samarbeidssalg, markedsføring og PR
 • Ledende med visjon, formål og verdier
 • Forhandlingspriser og kontrakter
 • Administrere budsjettet og forretningsinformasjon
 • forståelse Finance
 • Idegenerasjon og innovasjon
 • Administrere vekstprosessen
 • Kulturell kommunikasjon og adferd

Krav

 • År 12 eller tilsvarende
 • IELTS 6,5 eller tilsvarende

Kurs utfall

Etter å ha fullført Diplom of Creative Enterprise, vil du forstå hvordan du identifiserer muligheter i markedet, utvikler kreative ideasjonsferdigheter og utfører problemløsende metoder effektivt. Du vil ha utviklet en forståelse av kreativitet fra et humanistisk, kunstnerisk, vitenskapelig og forretningsmessig synspunkt og kunne definere det som en praktisk prosess. Du vil kunne identifisere muligheter og trusler, deretter innovere på tradisjonell forretningspraksis og forstyrre markedene.

Kurset oppfordrer deltakerne til å skifte sine tanker mot mer fleksibel tenkning, og demonstrerer hvordan man blander profesjonalitet med spontanitet for å oppnå optimale resultater uten å gå på kompromiss med kreativiteten.

Deltakere vil lære sterke ledelsesferdigheter, samt opptatt og oppfinnsomtanking.

Kurset er designet rundt det faktum at studentene i dag og år har mange års praktisk og livserfaring bak dem. Som sådan har bruk av eksisterende ferdigheter og kunnskapsbaser vært en viktig faktor i kursets utvikling, slik at studentene kan kanalisere sin nåværende kompetanse til nye læringsformer.

Utvikling av fleksibilitet er en ferdighet som vi anser som grunnleggende i denne nye forretningsområdet fusjonert med innovasjon. Våre nyutdannede, over en ni måneders periode, vil være ledere i de fremtidsrettede områdene av arbeidsplassutvikling; Fusjonere handel, kreativitet og kultur.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Price
Pris
20,000 AUD
Information
Deadline
Locations
Australia - Sydney, New South Wales
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Australia - Melbourne, Victoria
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Australia - Melbourne, Victoria
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Australia - Sydney, New South Wales
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen