Les den offisielle beskrivelsen

(Certificate III til Diploma)

Hunter TAFE tilbyr en unik Engelsk og skjønnhetspakke. Du kan velge å gjøre kursene enkeltvis eller kombinert dem for en "pakke" som sparer deg for penger og garanterer deg en emisjon.

Pakken inneholder:

 • 18 måneders studie program.
 • Engelsk, Certificate III, Certificate IV og diplom.
 • Tilgang til prisbelønt Newcastle English Language Centre på campus.
 • Du kan jobbe mens du studerer.
 • Tilgang til vår nedsatte studentboliger.
 • Internship program tilgjengelig.
 • Velkomstpakke inneholder kinobilletter, ti pin bowling pass, studentforeningen medlemskap og mer!
 • Gratis flyplassen plukke opp (fra Newcastle regional flyplass).

Engelsk klasser (om nødvendig) - AUD $ 5000: 00 (6 måneder).

Certificate III til Diplom Beauty pakke (24 måneder) AUD $ 25 000: 00

Semester 1 - engelsk klasser (om nødvendig)

Hunter TAFE er hjem til den prisbelønte Newcastle English Language Centre. Dette senteret opererer 51 uker i året med et komplett utvalg av studietilbud som er tilgjengelige for alle elever, også de på andre enn studentvisum visum.

Dette programmet vil kjøre i 20 uker for en rabattert pris AUD $ 5000: 00 (AUD $ 250: 00 / uke)

Programmet inkluderer:

 • Engelsk for eksamensforberedelser.
 • Cambridge First Certificate (FCE).
 • Cambridge Certificate in Advanced English (CAE).
 • IELTS forberedelse.
 • Generelle engelske nybegynner til avansert.
 • Engelsk for vitenskapelige formål.

Entry level for dette produktet er et minimum IELTS 4.5 eller tilsvar Vennligst merk: Vår English Language Centre kan vurdere engelskkunnskaper før innmelding.

Semester 2 Certificate III skjønnhetspleie

Dette kurset er for folk som ønsker å jobbe som skjønnhetsekspert i en detaljhandel eller skjønnhetssalong miljø. Du vil lære å gi en rekke skjønnhetstjenester som kan inneholde make-up, voksing, spiker teknologi, piske og brow tjenester, epilering og demonstrere og selge detaljhandel hudpleie og andre kosmetiske produkter.

I dette kurset kan du studere flere skjønnhetsbehandlinger å utvikle ferdigheter til å eie / administrere din egen salong.

Du må fylle ut alle sentrale enheter pluss valgfrie enheter for å motta kvalifiseringen. Du kan være i stand til å gjøre enkle enheter som passer til dine spesielle behov.

Folk vurderer innmelding i skjønnhetskurs må være klar over at kompetanseutvikling vil kreve studentene til å øve på hverandre, og at bransjen kleskoder som gjelder. Dette vil nødvendigvis innebære touch, men vil alltid bli praktisert og anvendes i samsvar med bransjestandarder for praksis og etikk.

Individuell selvfølgelig koste: AUD $ 8400: 00. 6 måneders program. Entry level for sertifikatet III skjønnhetspleie er Academic IELTS 5.5 eller tilsvarende.

Semester 3 Diploma of Beauty Therapy

Dette Diploma er utviklet for de som ønsker å operere som en skjønnhet terapeut ansette personale og administrere en skjønnhetssalong. Du vil tilegne seg avanserte skjønnhets ferdigheter til å være en kvalifisert hudterapeut, inkludert estetisk aromaterapi, bruk av essensielle oljer, epilering og make-up for fotografering. Du kan velge mellom valgfag i spesialistskjønnhets områder, arbeidsplass opplæring og vurdering eller liten business management.

Kompetanseutvikling for klinisk arbeid vil kreve studentene til å øve på hverandre og bransjekleskoder som gjelder. Dette vil nødvendigvis innebære touch, men vil alltid bli praktisert og anvendes i samsvar med bransjestandarder for praksis og etikk.

Individuell selvfølgelig koste: AUD $ 17 000: 00 12 måneders program. Entry level for Diploma of Beauty Therapy er den Certificate III i Beauty Therapy.

Arbeid i Hunter region:

9/10 av våre studenter jobber deltid mens de studerer.

Enten man jobber for å få praktisk erfaring, eller trenger en uformell jobb å hjelpe kundestøtte boutgifter, det er mange måter å finne arbeid som passer enhver situasjon.

Program undervist i:
Engelsk

Se 13 flere kurs fra Hunter TAFE - Australia »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Jan. 2020
Duration
18 - 24 måneder
Heltid studier
Pris
25,000 AUD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

Jan. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato