Read the Official Description

Dette kurset er beregnet for studenter som ønsker å utvikle ferdigheter og kunnskap i planlegging, ledelse, administrasjon, lønn, opprettholde en arbeidsgruppe nettverk, organisatoriske og forretningsdokumenter, dokument design og utvikling, personalledelse og koordinering av lag eller mellomledere i små, mellomstore og store organisasjoner.

Opptakskrav

 • Studenter som søker opptak til kurset må fullføre skolegang av året 12 eller tilsvarende australsk grad.

Moden alder studenter (21 år og over) kan bli tatt inn i de diplom og sertifikat programmer uten formell faglig kompetanse.

Studenter som tidligere har gjennomført en Certificate III, gjør Certificate IV eller Diploma kvalifisering i Australia ikke trenger å gi vitnemål.

Engelskkunnskaper krav

Primær bevis: For å bli tilbudt en plass på Pacific College, må den utenlandske studenten demonstrere bevis på en av følgende tester:

 • IELTS 5.5 *
 • TOEFL IBT 46
 • PTE Academic 42
 • Cambridge engelsk: Advanced (CAE) 47
 • OET Pass
 • TOEFL PBT 527

Alternative bevis:

 • Den utenlandske studenter som har scoret under minstekravet poengsum i testene som er nevnt ovenfor, må han / hun har gjennomført eller er enig i foretaket på engelsk program (ELICOS) på minst 10 uker.

eller

 • Den utenlandske studenter som har studert i Australia så minst 6 måneder anses å ha nødvendig nivå av språkferdigheter forutsatt at søknaden er ledsaget av et bevis på at han / hun har utfylt Certificate IV eller høyere kvalifisering og medium med instruksjoner var Engelsk.

eller

 • The on-shore student ikke å ha IELTS / TOEFL / PTE Academic / Cambridge eller ELICOS sertifikat kan også tilfredsstille språkkravet, hvis de kan vise ALTE Level 3 eller høyere score i test utført av College.

Entry Pathways

Opptak til dette programmet kan oppnås gjennom følgende veier:

kvalifisering vei

Denne inkluderer alle kvalifisering gjennomført, som er oppført i de faglige kvalifikasjoner kravene nedenfor. Søkere med passende tidligere tertiær studier som tilfredsstiller en del av de faglige kravene i kurset kan gis "kreditt" og / eller adgang til kurset med 'avanserte stående'. Se i Studiehåndboken for detaljene på Advanced Standing.

Arbeidserfaring / Sysselsetting

Dette omfatter alle arbeid eller arbeidsplass som søkeren ha hatt i bedriftsøkonomi sektor eller nært beslektet sektor. Merk: Søkeren må gi kopier av enten en referanse, lønnsslipp eller gruppe sertifikat / oppsummering. CV og telefon referanser godtas ikke. Se i Studiehåndboken for detaljene på RPL prosedyrer.

Kurs Outcomes

Etter vellykket gjennomføring av alle enheter i dette kurset, studentene er kvalifisert for Diploma of Business Administration. Etter ferdigstillelse av Diploma, kan studentene velge videre studier i ledelse og personal områder i andre Høyskoler og universiteter.

Undervisning og revisjonsmetode

Den pedagogiske metoden omfatter teoretiske begreper og diskusjoner i klasserommet med saker fra ulike organisasjoner. Studentene vil bli lettere å utvikle ferdigheter og kunnskap til å oppfylle kravene for hver kompetanseenhetene og deres elementer.

All vurdering av enheter av kompetanse vil bli gjennomført i samsvar med vurderings retningslinjer og kompetanse standarder for offisielt godkjent opplæringspakke for denne kvalifiseringen.

Vurderingen, prosedyrer og kriterier for å bedømme resultatene vil bli gjort klart for alle deltakerne påmeldt i dette kurset. Vurderingene vil bli gjennomført for hver del av treningsprogrammet, og prosessene vil være gyldig, pålitelig, rettferdig og fleksibel.

Vurderingsprosesser vil dekke det brede spekter av ferdigheter og kunnskap som trengs for å demonstrere kompetanse og vil integrere kunnskap og ferdigheter med deres praktiske anvendelse. Vurderingsprosesser vil gi for godkjenning av kompetanse uansett hvordan, hvor eller når de er kjøpt.

Generelt under dette kurset innebærer vurdering elevenes prestasjoner på rekke kriterier, inkludert førsteklasses ytelse og presentasjon, muntlig og skriftlig test, demonstrasjoner og andre klasse verk.

Studentene vil få tilbakemelding på gjennomføring av vurderingsprosessen fra relevant assessor. Hvis elevene ikke er fornøyd med vurderingen resultat, kan de anke for revurdering i henhold til College revurdering politikk og prosedyre (se Studiehåndboken).

campus Location

Universitetsområdet er beleilig plassert i Auburn, som er ca 20 km fra Sydney CBD og ligger bare 3 minutters gange fra Auburn jernbanestasjon. Gateadressen er Level 1, 91-95 Rawson Street, Auburn NSW 2144.

Nærmiljø og utstyr

Australia er et flerkulturelt land. Et stort antall internasjonale studenter kommer til Australia for å forfølge sine studier årlig. Vår campus ligger i Sydney, en av de vakreste byene i verden. Sydney har kjente steder å besøk inkludert vakre operahuset, Harbour Bridge, og Bondi Beach.

Vår klasse består av studenter fra forskjellige land i Asia, Afrika og Europa. Klasserom er utstyrt med moderne datamaskiner med nyeste utstyr og høyhastighets Internett-søk anlegget. Andre fasiliteter inkluderer bibliotek med ressurs bøker og oppslagsverk, kjøkken, etc.

Våre klasser er små i størrelse og våre hyggelige forelesere fokuserer på enkeltstudenter behov under læringsprosessen.

Mange forelesere bruker multimedia projektorer eller overhead for visuelle hjelpemidler under sine klasser. Datamaskiner er tilgjengelig i data-laboratorier for student bruk. Elevene kan bruke disse maskinene under sine klasse timer å fullføre sine oppdrag, eller for Internet forskning. Oppgaver kan skrives ut for en nominell avgift eller kan sendes til forelesere via e-post.

Kostnader knyttet til å studere i Australia

Kostnaden for å motta en utdanning i Australia er ganske høy, tar hensyn til skolepenger, levekostnader, og internasjonale reiser. Leve kostnadene avhenger alltid av enkeltstudenter derimot, Department of Immigration og flerkulturell og Indigenous Affairs råder studenter til å ha AU $ 18 610 per år. Derfor må du lage ordninger for å sikre betaling av kostnader som påløper i Australia før flyttingen.

andre avgifter

 • Kurs Søknad Fee: AU $ 150
 • Overnatting Placement Fee: AU $ 200
 • Airport Transfer Fee: AU $ 200
Program taught in:
Engelsk

See 8 more programs offered by Pacific College of Technology »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Jan. 2020
Duration
12 måneder
Heltid studier
Pris
10,000 AUD
per år
Deadline
By locations
By date
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato