Read the Official Description

Målet med dette kurset er for elever å anskaffe og bruke kreative kunnskaper og praktiske ferdigheter, og å utforske prosesser i design og utvikling av mote konsepter fra forskning gjennom å patternmaking, dimensjonering, montering og analyse, konstruksjon, plagg realisering til varehandel.

Nyutdannede fra denne kvalifiseringen er godt posisjonert for å få arbeid innen moteindustrien som assistent designere, produktutviklere, assistent patternmakers og sorteringsmaskiner, CAD operatører, spesifikasjon teknikere, mote prototype utviklere, assisterende produksjonssjefer, assisterende supply chain ledere, assistent merkevare ledere, og moteforhandlere.

Den University of Technology, Sydney, Og TAFE NSW, har en formell avtale for Credit transfer for kandidater som har fullført Diploma of Applied Fashion Design and Technology.

Arrangementene er som følger, og vil tre i kraft fra begynnelsen av 2008: Nyutdannede av Diploma of Applied Fashion Design and Technology (19558), kan få opp til 36 studiepoeng (med et kredittkort gjennomsnittlig eller over). Anerkjennelse ville være for de seks basisfagene i første året av 4-årig Bachelor of Design Mote og Tekstiler Course. Det er fortsatt et krav for å gjøre 2 x 1. års motiv fag, men disse kan legges til de andre året fag.

Program taught in:
Engelsk

See 13 more programs offered by Hunter TAFE - Australia »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Jan. 2020
Duration
24 måneder
Heltid studier
Pris
22,900 AUD
Deadline
By locations
By date
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato