Diplom for anvendt fashion design og teknologi

Hunter TAFE - Australia

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Diplom for anvendt fashion design og teknologi

Hunter TAFE - Australia

Målet med dette kurset er for elever å anskaffe og bruke kreative kunnskaper og praktiske ferdigheter, og å utforske prosesser i design og utvikling av mote konsepter fra forskning gjennom å patternmaking, dimensjonering, montering og analyse, konstruksjon, plagg realisering til varehandel.

Nyutdannede fra denne kvalifiseringen er godt posisjonert for å få arbeid innen moteindustrien som assistent designere, produktutviklere, assistent patternmakers og sorteringsmaskiner, CAD operatører, spesifikasjon teknikere, mote prototype utviklere, assisterende produksjonssjefer, assisterende supply chain ledere, assistent merkevare ledere, og moteforhandlere.

Den University of Technology, Sydney, Og TAFE NSW, har en formell avtale for Credit transfer for kandidater som har fullført Diploma of Applied Fashion Design and Technology.

Arrangementene er som følger, og vil tre i kraft fra begynnelsen av 2008: Nyutdannede av Diploma of Applied Fashion Design and Technology (19558), kan få opp til 36 studiepoeng (med et kredittkort gjennomsnittlig eller over). Anerkjennelse ville være for de seks basisfagene i første året av 4-årig Bachelor of Design Mote og Tekstiler Course. Det er fortsatt et krav for å gjøre 2 x 1. års motiv fag, men disse kan legges til de andre året fag.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Duration
Varighet
24 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
22,900 AUD
Information
Deadline
Locations
Australia - Newcastle, New South Wales
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Australia - Newcastle, New South Wales
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen