Diplom fra skolen av åndelighet

Universidad Pontificia Comillas

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Diplom fra skolen av åndelighet

Universidad Pontificia Comillas

Diplom fra School of åndelighet

Master131

(Grad bli avviklet - Opptak ikke tillatt)

Hovedformålet med School of Åndelighet er å presentere budskapet om kristen åndelighet til alle kristne som ønsker å videreutvikle sine kunnskaper på dette området; en melding om at i løpet av historien har formet Kirkens liv og viste styrke fra Den Hellige Ånd i hjertene til de troende.

Fagene som tilbys er et utvalg av de som tilsvarer Spesialisering Spiritual teologi som fører til lisensiatavhandlinger (fem år) Degree. Men skolen selv fokuserer på å bidra til det åndelige dannelsen av folk på jakt etter en større forståelse av stilen av denne tradisjonen og i sin tur til treff passere på denne tradisjonen til andre.

I tillegg til historiske emner, School tilbyr andre moduler som hjelper elevene til å bedre tolke og forstå relasjoner til Gud med mennesker i svært ulike sammenhenger av vårt daglige liv.

Entre

Student Profile: alle som ønsker å få inngående kjennskap til den kristne åndelige tradisjon, og som et resultat, for å berike sin egen opplevelse av tro.

Metoder og Mål

Mål

Innenfor den generelle oppdrag av Comillas Pontifical University, Institute of åndelighet, festet til teologiske fakultet, forplikter seg til:

  • å bidra til dannelsen av godt avrundet og åndelig modne personer som er i stand til å lede andre mennesker og samfunn på banen for Christian vekst;
  • å finne den mest egnede balanse mellom teologisk refleksjon, vital assimilering og sjelesorg;
  • å fremme utviklingen av enhetlig personligheter, personer som er i stand til å skjelne tegnene på vår tid og er forpliktet til å utforske og utvide deres opplevelse av troen innenfor sine egne kulturelle kontekster.

Stipend og økonomisk støtte

The University, som en institusjon i den katolske kirke dedikert til alle medlemmer av samfunnet, og tilbyr en rekke stipender og økonomisk støtte til sine studenter, for å hjelpe til med studiekostnader og for å sikre like muligheter basert på de individuelle behovene til hver elev.

Støtten kommer direkte fra universitetet, fra bidrag fra den Comillas-ICAI Universitetet Foundation, fondet av Kirkens Grants, ikke-autonome grunnlaget for kandidater til presteskapet og fra andre organisasjoner og enkeltpersoner.

Studenter ved Universitetet er kvalifisert for de samme fordelene som andre spanske studenter med hensyn til skole forsikring, offentlige tilskudd og andre tilskudd.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spansk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Price
Pris
652 EUR
Information
Deadline
Locations
Spania - Madrid, Community of Madrid
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Spania - Madrid, Community of Madrid
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen