Les den offisielle beskrivelsen

1

Våre Regnskaps Kursene spenner fra nybegynner til avansert nivå, og er rettet mot folk som jobber, eller som ønsker å arbeide i en rolle som krever Regnskap ferdigheter.

Kensington og Chelsea College er akkreditert av Association of Accounting Teknikere (AAT) for å levere sine regnskap kvalifikasjoner. AAT er en profesjonell kvalifikasjon og medlemskap kroppen. Dens kvalifikasjoner gi elevene praktiske ferdigheter til å arbeide i en rekke finans og regnskap arbeidsplasser. Personer med AAT kvalifikasjoner går på å arbeide på alle nivåer og i alle sektorer av økonomien med noen kjører sine egne regnskap praksis.

Bare AAT Godkjente kursholdere har lov til å levere AAT regnskap kvalifisering og de må først gå gjennom en streng godkjenningsprosessen. Vi er glade for å kunne tilby den AAT regnskap kvalifisering. Våre veiledere bringer et vell av kunnskap og kompetanse i opplæring regnskap studenter. Jane Scott Paul, AAT konsernsjef sa: «Enhver virksomhet trenger godt trent finans ansatte og en AAT kvalifisering viser til en potensiell arbeidsgiver at du har ferdighetene til å gjøre jobben. Å få en anerkjent regnskap kvalifisering med AAT er det første skrittet til en profesjonell finans karriere. AAT Nivå 2 kurset dekker en rekke grunnleggende regnskapspraksis og teknikker fra kalkulasjon samt dobbel entry regnskap til datastyrt regnskap. Kurset vil også gi deg praktisk og teoretisk forståelse av systemer i den moderne arbeidsplassen. AAT Nivå 2 består av 5 papirer (Basic Accounting 1, Grunnleggende regnskap 2, Basic Costing, Datastyrt regnskap og arbeide effektivt i regnskap og finans) og på vellykket gjennomføring vil du bli tildelt AAT Certificate i regnskap.

Kursoversikt

Diploma i AAT Nivå 4

  • Campus: Chelsea Centre
  • Times: Ulike
Program undervist i:
Engelsk

Se 130 flere kurs fra Kensington and Chelsea College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
35 uker
Deltid
Pris
1,988 GBP
Full Fee £ 1286; 19 Plus £ 1988
Deadline
Etter sted
Etter dato