Diplom i animasjon

LASALLE College of the Arts

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Diplom i animasjon

LASALLE College of the Arts

Animasjon er en av de raskest voksende områdene i de kreative næringene og teknisk utvikling. Animerte sekvenser i spillefilmer og tv, digitale spesialeffekter, animerte simulering rides, utdanning, spill og interaktive applikasjoner er noen av de mer synlige anvendelser av animasjon.


Animasjon representerer integrasjon mellom kunst og teknologi. Som utøvere i denne nyskapende og dynamisk felt, vil du trenge den kompetansen som trengs for å demonstrere en god forståelse av både kreative og tekniske prosesser involvert.

Dette programmet er laget for å utvikle i deg en tverrfaglig kultur som overgår kunst / teknologi skillet. Det vil danne deg inn godt avrundet fagfolk med bredt baserte animasjon ferdigheter ved å utvikle dine kreative evner så vel som tekniske ferdigheter. Du vil få en grundig forståelse av den underliggende teknologien og de kreative praksis i feltet.

Nivå 1 består av en generisk fundament i begreper og praktiske ferdigheter som kreves for visuell kunst og animasjon produksjon. Disse omfatter konseptutvikling, produksjonsplanlegging, en rekke grunnleggende tekniske ferdigheter i tradisjonelle og moderne praktiske teknikker, programvare ferdigheter, visuell analyse og kontekstuelle studier.

I Nivå 2Vil du bli undervist tekniske og faglige ferdigheter som er spesifikke for valgt område av studiet med en rettet tilnærming som oppmuntrer refleksjon. Dette nivået kan du spesialisere seg i enten 2D eller 3D-animasjon. Gruppeoppgaver og faglige praksis er innført og vekt er å utvikle din visuelle og muntlige kommunikasjonsevner i et spesialisert felt av animasjon. Du vil fortsette å dele overordnede teoretiske problemstillinger og praktiske ferdigheter som nestleder for animasjon, tegning klasser og programmering, men dette vil være spesielt rettet mot kompletterer teknisk spesialisering.

Nivå 3 integrerer kunnskap og oppmuntrer overføring av spesialistkunnskap du har kjøpt. Du vil innlate seg på en rekke kommersielle produksjoner, og gjennomføre moduler som kan inkludere selv utviklet / rettet studier eller prosjekter. Studioet prosjekter er utformet slik at du kan bruke dine tekniske og faglige forståelser og prestasjoner til de ulike forventningene til en krevende bransje. I samfunnet engasjement modulen, er du pålagt å samarbeide med frivillige organisasjoner eller samfunnet rente ledet prosjekter i uformelle grupper eller formelle partnerskap.

På tvers av alle tre nivåer, blir du oppfordret til å eksperimentere, utfordrende forutsetninger og utvikle fantasien din; stadig utfordre deg selv ved å ta risiko som kunstner og å presse grensene for arbeidet ditt.

Karriereveier: 2D / 3D-animasjon produsent

relaterte yrker: Animasjon / Video / Film Utvikler og produsent, Computer / Mobile Games Developer, Illustrator

Opptakskrav

Kvalifisering

 • Singapore-Cambridge GCE 'O' Nivå
 • GCSE / IGCSE
 • Singapore Integrated Programme
 • Høyere NITEC eller NITEC sertifikat

Bemerkninger

 • Samlet score på 25 poeng eller bedre i 4 GCE 'O' Nivå fag, unntatt engelsk. Et pass på engelsk på Grade C6 eller bedre. Alternative engelsk kvalifisering: IELTS 5.5 eller TOEFL IBT 71
 • 5 emner, inkludert engelsk (Grade A til C)
 • Fullført IP 4. årstrinn

Opptaksprøve / audition / PORTFOLIO & INTERVJU KRAV

Alle søkere er pålagt å ta en Admissions Test eller sende en portefølje og delta på et intervju.

Alternativ 1: Opptak Test

Opptak Test er kun tilgjengelig for søkere fra Singapore og i utvalgte byer i Kina, India, Indonesia, Malaysia, Vietnam, og Myanmar avhengig av tilgjengelighet av testplaner. Søkere vil bli varslet av de nødvendige materialer for å ta med seg for Admissions Test.

Etter Admissions Test, vil et intervju gjennomføres for søkere. Under intervjuet søkere er pålagt å dele sin motivasjon i å forfølge Diploma program at han / hun har søkt. For internasjonale søkere som har gjennomført den Admissions Test, vil et Skype / telefon intervju ordnes på et senere tidspunkt for de som har bestått Admissions Test.

Alternativ 2: Portfolio

Lag en portefølje som inneholder minimum 10 stykker av originalverket.

Merk hver arbeid som følger: (i) tittelen på arbeidet ditt (hvis noen), (ii) medium brukt og (iii) måned / år opprettet. Arbeidet ditt kan bli inspirert av en film eller bok.

Porteføljen din bør inneholde minst to av følgende kategorier: Malerier, tegninger, collager, plakater, skulpturer, digitale bilder (Photoshop, Illustrator, etc), bilder og / eller videoklipp.

Din portefølje bør bestå av verk skapt utelukkende av deg selv (ikke fra et fotografi, et magasin eller kopiert fra en reproduksjon av en annen kilde). Gi kunstverk som har nylig blitt gjennomført i løpet av de siste fem årene.

Under intervjuet søkere er pålagt å delta i en diskusjon om innholdet i sin portefølje.

Vi ser etter søkere som viser:

 • Villighet til å delta i ulike læringsmiljøer
 • En tilbøyelighet til å lære gjennom utforskning og eksperimentering
 • En stor interesse for å tilegne seg kunnskap om Visual Arts
 • God student dvs. tidsstyring, uavhengig, læring integritet, etc.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
3 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Singapore - Singapore
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen