Diplom i arkitektur

Geomatika University College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Diplom i arkitektur

Geomatika University College

DIPLOM i arkitektur

Arkitektur kombinerer både kunsten og vitenskapen om å designe bygninger og (noen) ikke-bygningskonstruksjoner. Det er et yrke som utvikler, designer, planer og forvalter bygningen og dens omkringliggende kontekst. Arkitektur er en rik disiplin som dekker et variert omfang spenner fra design av ulike typer bygninger i urban, rural, samfunnet, økologiske og regionale områder. Arkitekter fungerer ikke bare som designere, men de kan også bidra til å skape bygninger som reagerer på menneskelig bosetting i ulike kulturelle og økologiske sammenhenger.

Skolen tilbyr Diploma i Arkitektur til kandidater som er interessert i å forfølge sine studier i en karriere innen design og byggebransjen. Studentene vil bli utsatt til kunnskap og ferdigheter som kreves i planlegging, design og forskning på områder som bolig, institusjonelle, industrielle og kommersielle. Vårt program alltid konsultere Arkitekt Association Malaysia (PAM) på kravene i kurset disposisjonen gitt for å sikre at det er på linje med andre arkitektoniske skoler akkreditert av styret i Architect Malaysia (LAM).

Diploma i Arkitektur Læreplanen legger vekt på Design Studio prosjekter, som er den primære faglige komponenten av hvert semester. Studentene skal gjennomgå 12-15 timer studio i en uke for å sikre de prosjektene som gjennomføres av dem er opp til normene. Studioet trening er kombinert med fantasifull og omfattende opplæring i arkitekturhistorie, teknologi, teori, digitale medier, teknikker for representasjon og faglige hensyn. Studentene vil også bli utsatt med feltarbeid og befaring for en bedre forståelse av tomtearealet og bygging av hver utviklingsprosessen.

Mål

  • For å produsere dyktige mannskaper innen arkitektonisk utforming.
  • For å gi flere muligheter for studenter, spesielt de som kjøper moderate resultater å forfølge programmer for sine valg.
  • For å eksponere studentene til den generelle arkitektoniske utformingen og de ferdigheter som kreves for standarden på Diploma i Arkitektur.

UNDER tilbudt

Entry Krav

LOKAL

INTERNATIONAL OPPTAK

The English Language inntakskrav for International Student ved GEOMATIKA Høgskolen er som følger:

  1. IELTS: International English Language Testing System
  2. TOEFL: Test av engelsk som fremmedspråk
  • KVALIFISERING: IELTS
<li>SCORE: Band 3,0</li>

  • KVALIFISERING: TOEFL
<li>SCORE: 450</li>

** For studenter som ikke har de ovennevnte engelsk kvalifisering, må de gjennomgå Geomatika College International engelske Program

karrieremulighet

Geomatika Høgskolen kandidater er i høy etterspørsel enten i offentlig eller privat sektor. Alle ferdigheter som er ervervet kan brukes og praktiseres av elevene ved eksamen programmet. Jobbmuligheter er tilgjengelige i henhold til følgende:

VET VÅR DEAN

Agung Probowo

agung@geomatika.edu.my Dean Fakultet for arkitektur og Environmental Design

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Duration
Varighet
3 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Malaysia - Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen