Read the Official Description

Diplom i Drilling Engineering Technology (Sertifisert av CPD Standards Office)

Program Innledning

Dette Diploma er utviklet for nyutdannede, personell med liten eller ingen tidligere erfaring innen boring og personell i andre felt som ønsker å starte en karriere innen boring. Læreplanen av dette Diploma Programmet er utviklet av emne eksperter og har også blitt vurdert opp mot industristandard.

Kurset Levering Approach

En teoretisk og hendene på tilnærming er brukt i levering av denne seks måneder intensive Diploma program. Dette Diploma Programmet vil utsette kandidater til standard programvare industrien, boresimulatorer og mulighet til å jobbe i team og som individ. Kandidater som deltok på dette programmet vil også bli vurdert med jevne mellomrom gjennom hele programmet med en avsluttende vurdering på slutten før et sertifikat av prestasjon tildeles.

pic

Mål og strategi

Dette Diploma i Drilling Engineering har som mål å bygge bro over gapet i kunnskap for potensielle kandidater som ønsker å starte en karriere innen boring. The Diploma Programmet tar opp sentrale aspekter og prinsipper for boring, og introduserer også kandidater til alle aspekter av boring. Gjennom dette Diploma programmet, innrullert kandidater vil få grunnleggende kunnskap og forståelse av boreteknikk og ulike boreteknologier. Dette Diploma i Drilling Engineering Technology programmet er levert av bransjeeksperter til å forberede og utstyre registrerte kandidater til å starte en karriere innen boring.

Karrieremuligheter

Ved gjennomføring av dette Diploma programmet, vil kandidatene være kunnskapsrik og godt rustet til å ta på bore utfordringer og klar for umiddelbar leie for både offshore og onshore stillinger i den globale olje- og gassindustrien.

  • Startdato: September, 2016
  • Varighet: 6 måneder / fire uker * 6 mnd = 24 uker
  • Studieavgift: 12 960 £
  • Sted: London, Storbritannia.

Sertifikat Tildelt

Ved gjennomføring av dette programmet, vil delegatene få vitnemål i Drilling Engineering Technology sertifisert av CPD Standards Kontor London og en CPD sertifikat for oppmøte, som de senere kan bruke i sin formelle CPD rekord for et faglig organ, institutt eller arbeidsgiver.

Program taught in:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
6 måneder
Heltid studier
Pris
12,960 GBP
Deadline
By locations
By date