Read the Official Description

Diplom i Dance Undervisning - Barn og Unge (QCF Nivå 6)

 • Datoer: september 2015 til juni 2016
 • Timer: 112 timer over 14 dager
 • Tidsplan: lørdager og søndager
 • Kostnad: £ 2465

Våre diplom i dans undervisning og læring er et deltidsstudium for danse utøvere som ønsker å få et nasjonalt anerkjent danseundervisningskompetanse for arbeid med barn og unge. Diplomet er en rute til kvalifisert lærer Learning Skills (QTLer) status.

Vitnemålet er egnet for alle dansere, utøvere og lærere som arbeider med barn og unge, uansett nivå av undervisningserfaring, opplæring bakgrunn eller stil av dans. Vitnemålet er levert over syv helger (14 dager) fra september 2015 til juni 2016, noe som gjør elevene til å fortsette å jobbe, eller foreta videre studier. Diplomet er planlagt å kjøre sammen med våre grunnkurs i profesjonell samtidsdans og elevene kan velge å gjennomføre begge kvalifikasjoner.

Diplomet er en yrkeskompetanse som består av fire individuelle enheter av studien: Undervisning og læring i Dance; Profesjonell Kunnskap om Dance Undervisning; Kritisk refleksjon på Dance undervisning; og Dance Undervisning i praksis. For hver enhet, må kandidatene lykkes demonstrere sin kunnskap om læringsutbytte i forhold til sin egen praksis og stil av dans (eller en stil av dans de er interessert i).

Diplomet er en anerkjent pedagogisk utdanning ved Institutt for læring. Ved fullføring av kurset, kan kandidater søke om QTLer, mot en ekstra kostnad.

Programmer lukkes: 30 juni 2015. Søkere vil bli varslet om utfallet av søknaden etter: 10 juli 2015

Hvem er Diplom for?

Diplomet er egnet for alle dansekunstnere, utøvere og lærere som arbeider med barn og unge, uansett nivå av undervisningserfaring, opplæring bakgrunn eller stil av dans.

Det har blitt designet for å være fleksibel for å møte behovene til lærere på ulike stadier av sin karriere, og å passe rundt sine personlige forpliktelser.

Lærere kan jobbe i en rekke formelle og uformelle sammenhenger (f.eks samfunnet dans, ungdom dans, SFO, danseprosjekter innenfor læreplanen tid, ungdomsklubber, ungdom rettferdighet arbeid, idrettshaller).

The Diploma kan foretas i en stil av dans: ballett, moderne, jazz, kommersielle, street dance, hip hop, ballsal og asiatisk dans.

For mindre erfarne danselærere Diploma vil gi opplæring i den teoretiske og praktiske ferdigheter i å undervise dans til barn og unge. For mer erfarne utøvere kan det gi mulighet til å reflektere og utvikle sin praksis så vel som å få en offisiell kvalifisering som vil forbedre sine karrieremuligheter.

Kvalifisert Teaching and Learning Status

Diplomet er en anerkjent pedagogisk utdanning ved Institutt for læring som en rute til kvalifisert lærer læring og ferdigheter Status (QTLer). Ved fullføring av kurset, kan kandidater søke om QTLer, mot en ekstra kostnad. Kandidatene må også engelsk og matematikk på nivå 2 (for eksempel GCSE nivå) for å få kvalifisert lærer status i formell sektor.

Å merke seg: IFL vil lukke i løpet av høsten 2014 med mange av sine funksjoner blir overført til Utdannings Foundation (ETF). Arven profesjonell dannelse og søknad om QTLer (som er beskyttet ved lov) blir overført til EFT og DDTAL nyutdannede vil være i stand til å fortsette å søke om denne prosessen.

Kursinnhold

Diplomet er en yrkeskompetanse som består av fire individuelle enheter av studien:

 • Unit 1: Undervisning og læring i Dance
 • Unit 2: Professional Kunnskap om Dance Undervisning
 • Enhet 3: Kritisk refleksjon på Dance Teaching
 • Unit 4: Dance Undervisning i praksis

For hver enhet, må kandidatene lykkes demonstrere sin kunnskap om læringsutbytte i forhold til sin egen praksis og stil av dans (eller en stil av dans de er interessert i).

Enhetene leveres gjennom en rekke workshops, foredrag og seminarer ledet av meget erfarne trenere og utøvere. Individuell oppfølging og veiledning gis av kursleder for hver enhet.

Varighet på kurs og timer med studier

Diplomet er levert deltid over syv helger (fjorten dager), mellom september 2015 og juni 2016 inkluderende. En endelig vurdering dato vil bli arrangert på et senere tidspunkt, på en dato for å være enig med kandidatene.

Dette hele kurset kan gjennomføres innenfor denne perioden, men kandidatene har tre år fra bestått den første enheten til å fullføre resten av kurset.

Vennligst se slutten av dette dokumentet for 2015/2016 datoer.

Det totale antall av undervist kontakttimer er 112.

Kandidater vil bli forventet å tilbringe flere timer med selvstudie tid og forberedelser vurdering.

Kursavgifter

Kursavgiften betales i fire terminer, fire uker i forkant av hver enhet. Et depositum på £ 200 er nødvendig for å sikre deg plass (dette vil bli trukket fra gebyrene for enhet 1).

 • Depositum: £ 200
 • Unit 1: £ 685
 • Unit 2: £ 750
 • Enhet 3: £ 305
 • Unit 4: £ 525
 • TOTAL avgifter: £ 2465

Gebyrene er inklusive alle Trinity College London vurderingskostnader.

Opptakskrav

Kurset er beregnet for personer med en rekke danseerfaring og bakgrunn. Ingen formelle danse kvalifikasjoner er nødvendig for å delta i programmet.

Kurset omfatter ikke teknisk dansetrening og kandidater forventes å ha egnet dansetrening eller betydelig erfaring med dans i sine respektive dansesjanger.

Hvis engelsk ikke er ditt første språk, vil du trenger skriftlig og muntlig engelskkunnskaper, som et minimum, på følgende nivå: British Council IETLS minst bandet 6 (generell engelsk test) eller høyere, en TOEFL score på minst 560, den Cambridge første sertifikat på engelsk (karakterene A eller B) eller Trinity College London integrerte ferdigheter i engelsk ii; eller Pearson test av engelsk (score på 52 eller høyere).

Søknader fra utøvere på tvers av et bredt spekter av dansestiler er invitert.

Minstealder for å gjennomføre kvalifiseringen er over 18 år.

Kandidater må ha en DBS (Disclosure og Sperring - formelt CRB) forbedret sjekk for å registrere for Unit 4.

Nærmere krav kurs

Kandidater må gi bevis for å levere 60 timer selvstendig danseundervisnings. Antall timer kan være fra tidligere undervisning eller mens gjennomføre Diploma (ca 15 -. 18 måneder).

Kandidater vil arbeide med kurset ansatte til å utvikle en individuell utviklingsplan som fører til støtte deres kontinuerlig faglig utvikling videre, om nødvendig.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by ​Bradford Dance Centre »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
14 dager
Deltid
Pris
2,465 GBP
Deadline
Kontakt skolen
Applicants will be notified of the outcome of the application by: 10 July 2015
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Kontakt skolen
Applicants will be notified of the outcome of the application by: 10 July 2015

Sept. 2019

Location
Application deadline
Kontakt skolen
Applicants will be notified of the outcome of the application by: 10 July 2015
Sluttdato