Diplom i design kommunikasjon

LASALLE College of the Arts

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Diplom i design kommunikasjon

LASALLE College of the Arts

Virkningen av designløsninger på folks liv vokser stadig. Derfor arbeider med en design utdanning i dag betyr å anskaffe tankekapasitet og nødvendig kompetanse til å forme fremtiden, spesielt at av samfunnet, med menneskelige behov som sentral drivkraft. Enten det er å lage møbler, innovative gjenstander for daglig bruk, eller bare forbedre måten folk flytter, oppfører seg og samhandle i det offentlige rom, er målet med Diploma i Design Kommunikasjon Program for å aktivere sine studenter til å gjøre det fremtredende forskjell i å utforske og utvikle effektive løsninger til reelle problemstillinger og behov. Visjonen er å ha sine studentenes kreativitet og originalitet gjør uventede og meningsfylte sammenhenger mellom ulike profesjoner; ikke bare de klassiske disiplinene grafisk design, reklame og illustrasjon. Uansett om det handler om å konstruere den neste "fisk" å ta opp spørsmålet om overfiske eller opprette en telefonapplikasjon for en voksende befolkning med depresjon, skal studentene i Diploma i Design Kommunikasjon Program læres opp til å tenke annerledes og å trosse verden med sine ideer og løsninger til bedre levende.


Gitt programmets unike blanding av asiatiske og vestlige kulturer og påvirkninger, vil du være del av et unikt og dynamisk læringsfellesskap og samarbeidsmiljø, bidratt med tverrfaglig samarbeid blant programmer og fakulteter, og med de kreative næringene. Bestående studio praksis, kontekstuelle studier og tekniske studier moduler, vil din tid brukt på programmet være en tid til å forberede deg for en verden som stadig krever kreative ideer, initiativ og samarbeid. Programmets framtidsrettet læreplan bestreber seg på å forberede kreative og unike designere, som starter sin yrkeskarriere i vidt forskjellige steder og i et økende antall bedrifter og sosialsektoren.

I Nivå 1, Vil du dele noen vanlige moduler på tvers av vitnemål og du vil også ta disiplinspesifikke moduler. De delte moduler som mål å gi deg en helhetlig forankring i de grunnleggende kreative prosesser, kunst og design grunnleggende, tekniske og faglige ferdigheter avgjørende for din progresjon til nivå 2 og nivå 3. De fagspesifikke modulene vil introdusere deg til kjernen kunnskap og ferdigheter som kreves som det første laget til fagområder.

I Nivå 2Vil du bli undervist tekniske og design ferdigheter som er spesifikke for Design Kommunikasjon med en rettet tilnærming, som oppmuntrer refleksjon og forståelse til å designe. Disse grunnleggende ferdigheter, som du tilegner seg gjennom gruppe og individuell prosjekt truser, er nøye justert til kravene fra designbransjen.

I Nivå 3, Vil du foreta moduler, som kan inkludere selv utviklet / rettet studier eller prosjekter. Du vil få i oppgave å løse problemer og velformulerte ideer gjennom en rekke truser. Det vil være egeninitiert industri plasseringer og / eller live prosjekter læring komponent utformet for å hjelpe deg i å få en nøyaktig forståelse av designbransjen i forbindelse med design Communication.

Karriereveier: Illustrator, Reklame Designer, Grafisk Designer, fotograf, Visualiser, Concept Artist, Designer for offentlige rom, Designer for utstillinger / forestillinger, Motion Graphic Designer, Branding konsulent, datavisualiser, Layout kunstner, produksjonssjef, Studio manager, Web Designer, bruker Interface Designer

Opptakskrav

Kvalifisering

 • Singapore-Cambridge GCE 'O' Nivå
 • GCSE / IGCSE
 • Singapore Integrated Programme
 • Høyere NITEC eller NITEC sertifikat

Bemerkninger

 • Samlet score på 25 poeng eller bedre i 4 GCE 'O' Nivå fag, unntatt engelsk. Et pass på engelsk på Grade C6 eller bedre. Alternative engelsk kvalifisering: IELTS 5.5 eller TOEFL IBT 71
 • 5 emner, inkludert engelsk (Grade A til C)
 • Fullført IP 4. årstrinn

Opptaksprøve / audition / PORTFOLIO & INTERVJU KRAV

Alle søkere er pålagt å ta en Admissions Test eller sende en portefølje og delta på et intervju.

Alternativ 1: Opptak Test

Opptak Test er kun tilgjengelig for søkere fra Singapore og i utvalgte byer i Kina, India, Indonesia, Malaysia, Vietnam, og Myanmar avhengig av tilgjengelighet av testplaner. Søkere vil bli varslet av de nødvendige materialer for å ta med seg for Admissions Test.

Etter Admissions Test, vil et intervju gjennomføres for søkere. Under intervjuet søkere er pålagt å dele sin motivasjon i å forfølge Diploma program at han / hun har søkt. For internasjonale søkere som har gjennomført den Admissions Test, vil et Skype / telefon intervju ordnes på et senere tidspunkt for de som har bestått Admissions Test.

Alternativ 2: Portfolio

Lag en portefølje som inneholder minimum 10 stykker av originalverket.

Merk hver arbeid som følger: (i) tittelen på arbeidet ditt (hvis noen), (ii) medium brukt og (iii) måned / år opprettet. Arbeidet ditt kan bli inspirert av en film eller bok.

Porteføljen din bør inneholde minst to av følgende kategorier: Malerier, tegninger, collager, plakater, skulpturer, digitale bilder (Photoshop, Illustrator, etc), bilder og / eller videoklipp.

Din portefølje bør bestå av verk skapt utelukkende av deg selv (ikke fra et fotografi, et magasin eller kopiert fra en reproduksjon av en annen kilde). Gi kunstverk som har nylig blitt gjennomført i løpet av de siste fem årene.

Under intervjuet søkere er pålagt å delta i en diskusjon om innholdet i sin portefølje.

Vi ser etter søkere som viser:

 • Villighet til å delta i ulike læringsmiljøer
 • En tilbøyelighet til å lære gjennom utforskning og eksperimentering
 • En stor interesse for å tilegne seg kunnskap om Visual Arts
 • God student dvs. tidsstyring, uavhengig, læring integritet, etc.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
3 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Singapore - Singapore
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen