Diplom I Digital Fotografering

Centre for Arts and Technology

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Diplom I Digital Fotografering

Centre for Arts and Technology

BEGRENSET ANTALL stipender for opp til $ 3000 på en første kommer første anrette basis. Gjelder i dag.

Virkelig lidenskapelig om å skape kunst gjennom bilder? Vår ett år Digital Photography diplom program i Kelowna, BC, vil forvandle deg fra en amatør eller hobby fotograf som tar "gode" bilder, til en business-savvy kreativ klar for en spennende karriere som profesjonell fotograf.

Uttrykket på en brud ansikt mens hun merker tårer i farens øyne, den vakre, men ødeleggende øyet av en storm, skjønnhet og perfeksjon av en nyfødt sover tilfreds i morens armer - virkelig flotte fotografier er de som perfekt fange disse frosne øyeblikk i tid. Det kan ta utholdenhet gjennom regn, solskinn, snø, sludd, blod, tårer, feil utstyr, lite samarbeidsvillig fag, tretthet, og brå endringer av planene - men profesjonelle fotografer kjenner utstyret sitt inne og ute, og er klar til å fange et flyktig bilde om øyeblikks varsel, vel vitende om deres utholdenhet og besluttsomhet vil lønne seg til slutt, med den perfekte fangst som aldri kan gjengis i en gitt situasjon eller ved noen annen artist. Dette er fotografens kall.

KELOWNA DIGITAL PHOTOGRAPHY Training College

Vår Kelowna Digital Photography programmet er oppslukende - det gir deg ferdigheter, kunnskap og tillit er nødvendig for å lykkes i fotografering, fotojournalistikk, og relaterte visuelle kunstfag felt.

Digital Photography program høydepunkter inkluderer:

  • Advanced Digital Photography trening fra i kameragrunnleggende til profesjonell redigering og digitale mørkerom teknikker.
  • Mulighet for deg til å utforske de mange forskjellige områder av fotografering til bedre velge din egen karrierevei, inkludert mote, portrett, sport, produkt, familie, skjønnhet, arkitektoniske, event fotografering, og mange flere.
  • Hendene på trening og mentorer fra vellykkede profesjonelle fotografer som er lidenskapelig opptatt av å spre sin kjærlighet og kompetanse til neste generasjon av bildeskapere.

Etter eksamen AV VÅR DIGITAL PHOTOGRAPHY Diploma Program, vil du være bevæpnet med:

En print og web-basert portefølje utstillingsvindu visjonen, stil, kunstnerisk retning, og teknisk kompetanse som du har fått i det siste året.

En solid forretningsplan og industri innsikt for å hjelpe deg starte din livslang drøm karriere i området fotografering som du velger.

PROGRAM startdatoer

Det er fire starter innenfor kalenderåret: januar, april, juli og oktober. Mange av våre programmer har flere starter, men ikke alle studiesteder tilbyr alle fire starter og ikke alle programmene tilbys i løpet av hver start. For de mest up-to-date informasjon, ta kontakt med en Program Advisor.

SØKNADSFRISTER

Selv om senteret oppfordrer søkere til å sende inn søknader i minimum seks uker før programmere oppstart, med tillatelse, kan sene søknader fortsatt være tillatt. Alle søknader som mottas mindre enn seks uker før programstart krever plassbestillingen depositum betalt i sin helhet så vel som alle andre opptakskrav for å bli fullført på søknadstidspunktet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2018
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Canada - Kelowna, British Columbia
Studiestart : Okt. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018
Canada - Kelowna, British Columbia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen