Read the Official Description

Diplom på engelsk

Dette kurset tar sikte på å lære språket gjennom aktivitetsbaserte økter og utforske de kulturelle dimensjoner forbundet med språket. Varigheten av kurset er 4 semestre. Studenter som fullfører 2 semestre av kurset vil bli tildelt sertifikat i språket; Ved vellykket gjennomføring av 4 semestre, vil studenten bli tildelt diplom. Kurset bærer 44 studiepoeng for 2 semester og 88 studiepoeng for 4 semestre.

Kvalifikasjoner

  • Sr. Sekundær (10 + 2) med minimum 50% merker
  • Kandidaten må være god i engelsk Communication.

Retningslinjer for opptak

  • Pre-kvalifisering eksamen kriterier for de under Graduate programmer er Class 12 fra noen av de anerkjente styrene i India. For utenlandske statsborgere, er det pre kvalifisering for de under Graduate programmer et sertifikat tilsvarer klasse 12. undersøkelse av landet og møte likeverdighet kriteriene for 'Association of Indian Universitetet'.
  • Pre-kvalifiseringskriterier for Post Graduate programmer er eksamen fra noen anerkjent universitet i India. For utenlandske statsborgere, er de pre-kvalifikasjonskriterier for Post Graduate programmer grad tildeles av et universitet i et bestemt land og møte likeverdighet kriteriene for 'Association of indiske universiteter ».
  • Søkere som har dukket opp for sine siste år konfirmasjonen eksamen i år 2015 kan også søke om opptak til Post Graduate program.
  • Universitetet forbeholder seg retten til å dømme evnen til en kandidat gjennom GD / PI før endelig opptak.
  • TOEFL / IELTS er obligatorisk for utenlandske statsborgere som ikke har engelsk som hovedspråk i undervisning og eksamen.
  • For å kvalifisere for opptak i Sharda University i sin Under Graduate program, må søkerne fylle 17 år den 31. desember i det akademiske året de søker opptak.
Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Sharda University »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Juli 2019
Duration
4 semestre
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Juli 2019
Sluttdato
Application deadline

Juli 2019

Location
Application deadline
Sluttdato