Read the Official Description

Dette diplom programmet vil gi deltakerne en bevissthet om, og en kritisk tilnærming til et bredt spekter av historiske bevis i Nordvest-regionen.

Deltakerne skal utvikle en rekke ferdigheter som vil gjøre deg i stand til å spore familien din historie, lære om lore, liv og mytologi i regionen, og stimulere deg i temaer av lokal historie og arkeologi. Programmet vil introdusere deltakerne til et bredt utvalg av primærkilder og andre materialer, som brukes i forskning folklore, slektsforskning, lokal historie og arkeologi. Studentene vil bli utsatt for en rekke nyskapende undervisning og læringsstrategier, inkludert feltarbeid og erfaring, som alle er levert av eksperter innenfor fagområdene. Kurset består av 6 moduler - 3 per år. Det er ingen skriftlig eksamen som alle moduler er vurdert enten av oppdraget / lite prosjekt etc Det er seks moduler som tilbys innen vitnemålet struktur. Studentene er nødvendig for å fullføre 3 moduler hvert år.

Deltakere som ikke ønsker å fullføre vurderinger for Diploma nivå 7 kan fullføre dette programmet på en "Audit Grunnlag" der deltakerne kan delta på noen eller alle moduler som de har en interesse i. Moduler kan betales separat på forhånd. Ta kontakt med Senter for livslang læring (KLL) for mer informasjon om dette alternativet.

Moduler:

 • Introduksjon til Lokalhistorisk
 • Folklore og Folk livet
 • Pre-Famine og Famine Times i North West
 • Familie og Slekt
 • Myter og legender i North West
 • Archaeology of the North West
 • 3 moduler er tilgjengelige hvert år: Oktober - mai

Hva er kursets varighet?

 • 2 år deltid: oktober - mai hvert år
 • Klassene foregår på lørdager fra kl 10 - 16:00
 • Lørdag datoer studieåret 2016/17 kl 10 - 16:00

Det er svært viktig å delta på induksjon kveld. Induksjon innbefatter følgende:

 • Registrering på modul / program
 • Introduksjon til Moodle (on-line læring anlegget)
 • Hvordan bruke bibliotektjenester
 • Orientering på og om modulen
 • Introduksjon til modul leder / forelesere

Hva våre studenter mener?

"Jeg bestemte meg for å melde deg på dette kurset som jeg har alltid hatt en interesse for lokalhistorie. Jeg hadde ikke forestille seg hvor mye vi ville dekke i noen få korte uker og sult jeg ville utvikle seg til å avdekke mer. Kurset er svært interessant, og i modul 1, har vi dekket Utvikling av historie i Irland; Historien om kart, undersøkelser, stedsnavn og fotografering i Irland; Arkitektur 1800 til stede og byggeskikk. Forelesninger har vært lærerikt og underholdende. Jeg hadde ingen anelse om hvor mye historie sitter på dørstokken vår. Det er flott at det er etablert et kurs som dette gir vanlig person en sjanse til å grave opp hemmeligheter av sin lokalitet. "Simone Hickey" Jeg er virkelig nyte mitt første år som student på Diploma kurs "Folklore og Heritage of the North Vest". Vår foreleser og ansatte ved St. Angela er veldig imøtekommende og mest nyttige. Saksforholdet er variert som gjør for interessante diskusjoner. Den gjesteforelesere har vært inspirerende. Jeg gleder meg til resten av kurset. "Francis McCabe

Hvem bør søke?

The Diploma Programmet er åpent for alle, og kan være av spesiell interesse for barne- og videregående skole lærere, bibliotekarer, arkivarer, ansatte i arv sentre og museer. Det vil også appellere til de som er interessert i folklore, folkeliv og arv av Nordvest-Irland og utover!

Hva er Opptakskrav?

Det er ingen spesielle opptakskrav for Diploma i Arts (lokal folklore og historie av North West) og ingen tidligere kjennskap til fagområdet kreves. Kandidater som er 21 år eller eldre på eller før 1. januar i år trer kan få adgang til programmet på grunnlag av modne år. Kandidater under 21 år skal oppfylle minste immatrikulering krav.

Kursavgift for å oppnå Diploma kvalifisering:

 • EU-avgifter: € 990 per år (€ 330 per modul)
 • Ikke EU studieavgifter: € 1, 800 (€ 600 per modul)

Denne avgiften er gjenstand for en årlig gjennomgang

Hva fremtidsutsikter er det for studenter uteksaminert fra dette programmet?

Jobbmuligheter finnes i biblioteker, arkiver, arv sentre, slektsforskning, forskning og museer. Studenter kan også videre sine studier gjennom National Qualifications Authority of Ireland rammeverket til nivå 8 (grad), Level 9 (hovedfagsutdanning / mastergrad) og Level 10 (doktorgradsstudier / PhD).

Hva faglig progresjon er tilgjengelig på St. Angela College etter endt kurs? Studenter som oppnår en honours Diploma kan være kvalifisert for direkte oppføring på Masters i historiske og tradisjons Studier av North West. Full informasjon om denne MA er tilgjengelig på våre nettsider.

Søknadsfrist: For oktober 2016 inntak programmer er åpne til 31 august 2016

Tildeling Body: National University of Ireland, Galway.

Program taught in:
Engelsk

See 4 more programs offered by St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
2 år
Deltid
Pris
990 EUR
per år, EU-avgifter. Ikke EU studieavgifter: € 1 800 (€ 600 per modul).
Deadline
By locations
By date
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato