Diplom I Gjestfrihet Og Turisme Ledelse I Ed

Tourism Schools Salzburg

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Diplom I Gjestfrihet Og Turisme Ledelse I Ed

Tourism Schools Salzburg

The Institute of Tourism og Hotel Management (ITH) er den internasjonale arm av Tourism Schools Salzburg. Den ble åpnet i 1965 og har hittil utdannet over 2300 internasjonale studenter.

Vitnemålet tilbys på ITH utstyrer kandidater med en grundig forståelse av de operative og ledelsesmessige aspekter av denne industrien gjennom en god blanding av praktisk opplæring og faglig teori. Studentene vil forlate med entreprenørielle ferdigheter, god kunnskap om forvaltningspraksis og med en forståelse av bærekraftig turisme problemstillinger.

TSS

Studerer ved ITH handler ikke bare om å motta høyt nivå profesjonell opplæring i gjestfrihet og turisme, er det også om å koble med forskjellige kulturer, språk og tradisjoner fra hele verden. I en internasjonal bransje som turisme slike interkulturelle ferdigheter tilby et konkurransefortrinn for din fremtidige karriere.

Den ITH diplom program er ideelt for dem som allerede har fått erfaring i gjestfrihet eller reiselivsnæringen og ønsker nå å ta sin karriere til neste nivå. Den åtte-måneders program er svært intensiv og studenter er pålagt å demonstrere en høy grad av profesjonalitet, selvtillit organisasjon og sosial kompetanse.

To forskjellige spesialisering moduler - Hospitality Management eller Tourism Management tilbys.

TSS

Opplæring og utdanning i Hospitality Management er gitt i moderne fasiliteter med kjøkken, bar og restaurant muligheter. Den praktiske erfaring er kombinert med undervisning av de nyeste operative teorier og trender i serveringsbransjen. Du skal studere emner som spenner fra Food & Beverage Management Front Office Management and Hotel Marketing.

Tourism Management Module gir studentene den nyeste kunnskap for en karriere i reiselivsnæringen generelt, og i Travel Management i særdeleshet. Foruten fokus på Destination and Tourism Management, vil du få praktisk kunnskap og ferdigheter for å håndtere de turoperatør og reisebyrå virksomheter.

VARIGHET OG PRIS

Startdato: oktober 2017

Varighet: 8 måneder - Heltid, pluss 3 måneder sommer internship

Pris: € 15.860,00 (inkl. Skolepenger, overnatting, helseforsikring, måltider på campus mandag til fredag) - en begrenset mengde av stipend er gitt hvert år av den østerrikske Development Agency

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert August 18, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2018
Duration
Varighet
8 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
15,860 EUR
Information
Deadline
Locations
Østerrike - Salzburg, Salzburg
Studiestart : Okt. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018
Østerrike - Salzburg, Salzburg
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen