Read the Official Description

Centre for Arts and Technology har en artikulasjonsavtale med University of Gloucestershire i England. Les vår blogg for et intervju med Universitetet i Gloucestershire instruktør Don Parker.

Du har alltid hatt et øye for kraftige bilder: et uforglemmelig albumcover ... en episk filmposter ... en ikonisk logo anerkjent verden over. Du er en kreativ veiviser og en datamaskinmutter, noe som gjør deg til en person når en slektning trenger en bryllup invitasjon eller hjelp med å designe promo-materialene for sin nye virksomhet. Nå er tiden inne. Den grafiske

Som en utdannet av Grafik og Digital Design, vil du komme unna med en polert portefølje som er sikker på å imponere annonsebyråer, webutviklere og mer. Det er ingen grense for hvor langt du kan gå hvis du jobber hardt og bruker fantasien din. Dette er bare noen av karriere du kan hoppe inn i:

  • Grafisk designer
  • Creative Director
  • Interaktiv Designer
  • Produksjonsdesigner
  • Multimedia og Web Designer
  • Kunstleder / Administrator

Nye medier introduserer oss kontinuerlig til alternative utsalgssteder for kunstnerisk uttrykk. Etterspørselen etter grafiske kunstnere, som er dyktige i den nyeste serien av designprogrammer, fortsetter å vokse. Det er ikke noe bedre program eller karrierevalg for de som er både teknologiske og har et talent for grafikk!

Graduates of the Graphic

Gjennom sine faglige erfaringer har de lært alle aspekter av den grafiske og digitale design-forretningsopplevelsen som viser seg uvurderlig for våre studenter. Du lærer de samme programmene du kan forvente å bruke daglig når du starter din nye karriere.

På bare ett år vil du være en master i grafisk og digital design med grundig kunnskap om disse standardprogrammene, og en solid bakgrunn i de viktigere aspektene ved markedsføring, inkludert ferdigheter i: Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Acrobat -Branding-Typography-Adobe Dreamweaver, Flash, Premiere, After Effects.

"Jeg har alltid elsket kunst, og dette syntes å være en praktisk måte å tjene penger på å gjøre det jeg elsker. Centre for Arts and Technology tilbød et fantastisk utvalg av emner under ett program som jeg fant fordelaktig for å stå ut i en stabel med CV. Jeg landet en internship innen to uker. "- Alanna O'Brien

* Merknad * - Dette programmet krever at elevene har en bærbar PC. Forhør med en programrådgiver for detaljer.

Kursflyt

I første kvartal vil du lære om grafisk filadministrasjon, kjerne grafikk og webdesign applikasjoner, forretningskommunikasjon og prosjektledelse som skal fungere som grunnlag for resten av programmet. I Stiftelsen for kunst og design vil du undersøke utviklingen av bilder fra primitiv kunst gjennom dagens digitale kreasjoner, med fokus på elementære temaer innen design, sammensetning og innhold. Dette vil tillate deg å forstå den kunstneriske retningen kreves av fremtidige kunder. Du vil også bli introdusert til videoproduksjon, internettprogrammering og forretningsteknologi i dette grunnleggende begrepet.

I andre kvartal lærer du om de viktigste verktøyene og metodene for digital illustrasjon og livstrekking. Fra fargekorrigering til effektiv typografi, vil designkurset ditt denne termen styrke dine grafiske designferdigheter og mestring av bildeopprettelse og redigeringsprogramvare. Du vil også bli introdusert til Digital Illustration i dette kvartalet, samt Internet Marketing.

I tredje kvartal vil du bygge ferdighetene dine i digital manipulasjon og opprettelse. Din fotograferingskursus vil falle sammen med Digital Imaging, som er designet for å hjelpe deg å bli dyktig i Adobe Photoshop og andre applikasjoner for håndtering av bilder for bruk i reklame, markedsføring, grafisk design og publisering. Du vil også undersøke sysselsettingsalternativer og entreprenørskap i dette kvartalet i Mediekommunikasjon og -lov, du vil lære om immaterielle rettigheter, rettigheter til personvern og publisitet, ærekrenkelse, tredjepartsforpliktelser, domenenavn, e-handel og utsteder av avtaleloven og digital produksjon.

Ditt siste kvartal av programmet vil i stor grad være fokusert på å forberede din karriere i design. Du vil bygge en forretningsplan slik at du er klar til å starte som selvstendig næringsdrivende designer hvis du velger den ruten etter eksamen. Du vil også viderefortellere fortellinger og redigeringsevner - ofte kreves i mange designbaserte karriere - i Introduksjon til Motion Graphics, hvor du vil lære grafisk manipulering, titling og visuelle effekter teknikker og ikke-lineær redigering i forhold til web-basert videoopprettelse. En stor del av dette kvartalet vil også være å fullføre porteføljen din som vil hjelpe deg med å definere stilen din, presentere deg selv til potensielle arbeidsgivere, og få kontrakt eller prosjektbasert arbeid etter eksamen.

Program taught in:
Engelsk

See 17 more programs offered by Centre for Arts and Technology »

Last updated October 5, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
12 måneder
Heltid studier
Pris
23,200 CAD
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Application deadline
Sluttdato