Diplom I Grafisk Og Digital Design

Centre for Arts and Technology

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Diplom I Grafisk Og Digital Design

Centre for Arts and Technology

BEGRENSET ANTALL stipender for opp til $ 3000 på en første kommer første anrette basis. Gjelder i dag.

Course - Grafisk og Digital Design

Designe din fremtid.

Du har alltid hatt et øye for sterke bilder: den uforglemmelige album cover, en episk film plakat, eller de ikoniske logoer anerkjent verden over. Du er en kreativ veiviser og dataguru, den første personen venner og familie tur til for å få hjelp med disse betydningsbryllupsinvitasjoner, viser plakater for bandet, eller promo materiale for en ny bedrift. Er du klar til å slå av disse naturlige talenter til en lukrativ karriere i kreativ kunst?

Vår Grafisk & Digital Design programmet gir deg ferdigheter og konkurransefortrinn for å bli et ettertraktet entreprenør i denne blomstrende industri. Nye medier er stadig å innføre alternative utsalgssteder for kunstneriske uttrykk. Og i dag, verdien av noen som har herredømme over de nyeste design-suitene har aldri vært høyere. Få det gjennom senter for kunst og teknologi.

Våre instruktører eier eller arbeide med mange av de ledende designselskaper i Nord-Amerika. De er ikke bare kommer fra muskel-minne - vårt team er fortsatt midt i de nyeste trendene og gjeldende standarder av feltet, som gir studentene den praktiske opplæringen de trenger i et reelt arbeidsmiljø.

Du vil lære de samme programmene som brukes på daglig basis i dagens topp studioer, bli en mester suiter som Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Acrobat, Actionscript, Adobe Dreamweaver, Flash, Premiere og After Effects, mens dekker bredere bransje emner som merkevarebygging, markedsføring og typografi.

Nyutdannede går på å lansere sine egne design firmaer eller delta i kreative team på en rekke nye og etablerte bedrifter, som Crema Communications, Spincaster, Morningstar Interactive, bli kjent med programmet, Twin Creek Media, Promark Design, Grafisk sett, Media Button , og Ginger Design.

Du la med en polert portefølje demonstrere eiendelen vil du være til ethvert firma i bransjen. Med hardt arbeid, besluttsomhet og en god del fantasi, kan du hoppe inn i noen av disse oppfyller karrierer:

  • Grafisk Designer
  • Creative Director
  • Interaktiv Designer
  • Produksjon Designer
  • Multimedia og Web Designer
  • Arts leder / Administrator

"Jeg har alltid elsket kunst, og dette syntes å være en praktisk måte å tjene penger på å gjøre det jeg elsker. Senter for kunst og teknologi tilbudt et fantastisk utvalg av emner under ett program som jeg fant gunstig for å stå ute i en bunke med gjenopptas. Jeg landet et internship i løpet av to uker. "

Alanna O'Brien

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2018
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Canada - Kelowna, British Columbia
Studiestart : Okt. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Okt. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018
Canada - Kelowna, British Columbia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen